Edit Content

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

ANNONS

Aktuellt

LO:s ordförande Susanna Gideonsson gästar digitalt möte i Oskarshamn

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox

Varje fredag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

OSKARSHAMN

Socialdemokraterna i Oskarshamns kommun, LO-facken i Oskarshamn, IF Metall Dackebygden och Pappers avdelning 86 anordnar tillsammans tre digitala möten för medlemmar och sympatisörer under hösten 2020.

Första gäst på det digitala mötet, den 26 oktober, är LO:s ordförande Susanna Gideonsson som kommer att berätta och samtala om trygghet på jobbet och trygghet på arbetsmarknaden.

Medlemmar och sympatisörer ges möjlighet att vara med fysiskt alternativt digitalt. Susanna Gideonsson deltar digitalt.

”Roligt”

– Det känns roligt att vi tillsammans kan fortsätta vårt arbete med digitala möten med intressanta och viktiga frågor. Frågorna om trygghet på jobbet är högaktuella och viktiga för många människor, säger Anton Sejnehed (S), ordförande för Socialdemokraterna i Oskarshamns kommun.

– Som ordförande för LO-facken i Oskarshamn känns det mycket roligt att vår LO-ordförande Susanna Gideonsson prioriterar ett möte med våra medlemmar i Oskarshamns kommun, säger Catrin Alfredsson, ordförande för LO-facken i Oskarshamn.

TEXT

PETER A ROSÉN

peter@oskarshamns-nytt.se

FOTO

LO

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

Dela gärna artikeln med dina vänner

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS