Mads Hansen förlänger med Västervik Speedway

Mads Hansen förlänger med Västervik Speedway

2020-11-06 0 av Oskarshamns-Nytt


VÄSTERVIK

20-årige löftet Mads Hansen från Danmark väljer att förlänga sitt kontrakt med Västerviks speedwaystolthet.


Han deltog i nio av klubbens tolv matcher under året och körde till sig ett snitt på 1,755 per heat.

Mads körde även i den polska andraligan för Opole och även där med mycket goda resultat. På det internationella planet blev det en 5:e plats i årets Junior-VM, en placering han har chansen att förbättra nästa år.


”Det har varit ett privilegium att jobba ihop med Mads under 2020 då han är extremt professionell med allt vad det innebär och har ett suveränt team omkring sig. Han har imponerat mycket på mig speciellt då vi kommit till bortamatcher och banor han aldrig tidigare har kört på där han kört till sig bra med poäng för laget. Mads har alla förutsättningar för att ta nästa steg i sin karriär och det känns såklart mycket bra att han
väljer att göra det tillsammans med Västervik Speedway. Det ska bli mycket intressant att jobba ihop med denna talang under 2021”, säger sportchefen Morgan Andersson (till höger på bilden).


”Jag vill börja med att tacka samtliga inblandade i klubben för mitt första år och allt som gjorts för mig för att underlätta och känna mig välkommen. Det har varit en intressant säsong och jag är mycket tillfreds med vad jag presterade för klubben under mitt första år. Med den erfarenheten som jag byggt på mig under året så både hoppas jag och tror att jag
kan höja mig ytterligare under 2021 och fortsätta bidra till framgång för Västervik Speedway”, säger Mads Hansen.


Mads får ingångsnittet 1,250 då 2019 års snitt räknas även nästa säsong.


Övriga förare under kontrakt 2021:
Jason Doyle 1,865
Jack Holder 1,771
Viktor Kulakov 1,556
Linus Sundström 1,192
Anton Karlsson 0,500
Noel Wahlqvist 0,500