Medaljregn över SOK Viljan: Klubben kammade hem 15 DM-medaljer

ORIENTERING

Under DM-helgen deltog SOK Viljan med flera löpare på startlinjen och det slutade med ett fullkomligt medaljregn över klubben. Hela 15 medaljer bärgades på DM-tävlingarna.

Elin och Emma Rindstig tog SOK Viljans guldmedaljer i DM natt i Burseryd på fredagskvällen. För Elin var det första DM-guldet i karriären medan Emma tog sitt andra. Dessutom blev det silver i D 18 då Klara Hultberg tog placeringen efter Emma. Ytterligare medaljer för Theo (H18) och Tony Lövdahl (H50) som båda tog silver och för Sanna (D14) och Marit Grendelmeier (D12) som båda tog brons.

43 löpare på startlinjen

DM-helgen fortsatte med långdistans i Långehäll med Ålems OK som arrangör. Viljan hade 43 löpare på startlinjen och hela åtta hamnade på pallen, dock ingen högst upp. Silver blev det till Emma Rindstig D 18, Theo Lövdahl H 18, Tord Hultberg H 45, Anna Svensson D 50, Lennart Kalén H 65 och brons till Marit Grendelmeier D 12, Emil Kreutner H 18, Göran Svenson H 70.

Totalt alltså 15 DM-medaljer till klubben i helgen!

Elin Rindstig till vänster och Emma Rindstig till höger.