Edit Content

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

ANNONS

Aktuellt

Medlemmar röstar på Coops ägarombud – Listan med alla kandidater

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox

Varje fredag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

OSKARSHAMNS KOMMUN

Vi har tidigare berättat att konsumentföreningen Coop Oskarshamn söker ägarombud som ska representera medlemmarna. Nu är det dags för de cirka 30 000 medlemmarna att rösta i Coops ägarombudsval. Omröstningen har startat och pågår till den 6 februari.

Som en av de 30 000 medlemmarna i Coop har du en unik möjlighet att påverka. I konsumentföreningens ägarombudsval röstas ägarombuden fram.

”Nu är det dags att rösta på vem du vill se som ägarombud – den person som ska representera dig som medlem”, skriver Coop på sin hemsida där man samlat alla uppgifter kring ägarombudsvalet.

Förslag på ombud i Coop-butikerna

ON har granskat valsidan och nedan hittar du information om ägarombudskandidaterna till din lokala Coop-butik:

Ägarombudskandidat för Coop Figeholm

Janet Westling, egen företagare – ”Jag brinner för att få bra priser på nyttig och naturlig mat till alla medlemmar. Jag vill att butiken ska ha ett stort utbud av varierande frukt och grönt men även naturlig mat i allmänhet.”

Ägarombudskandidat för Coop Flanaden

Therese Tang, restaurangchef samt egen företagare – ”Jag brinner dels för lokalt producerad mat men även klimatsmarta lösningar för att värna om vår planet. Att hitta kostnadseffektiva lösningar men ändå hålla det så ”down to earth som det bara går”

Ägarombudskandidat för Coop Fårbo

Annika Söderman, administratör – ”Levande landsbygd Ekologiskt Hållbarhet Närproducerat Service”

Ägarombudskandidat för Coop Kolberga

Butiken i Kolberga saknar ägarombudskandidat

Ägarombudskandidat för Coop Kristdala

Anette Svensson, arbetar hemma på gården – ”Att butiken ska finnas kvar i Kristdala. Att maten är av bra kvalité och svenska råvaror.”

Ägarombudskandidat för Coop Påskallavik

Monica Hellmar, Kiropraktor/massör – ”Att affären får finnas kvar.”

FAKTA / Coops ägarombudsval

Ägarombud finns i de största konsumentföreningarna och har som uppgift att representera medlemmarna och vara länken mellan medlemmarna, konsumentförening och Coop. Ägarombuden är oftast kopplade till en Coop-butik och röstas fram av medlemmarna vartannat år. För att kunna rösta i ägarombudsvalet måste du vara medlem. Omröstning sker via Coops hemsida eller via medlemspunkten i butiken.

Foto: Coop

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

Dela gärna artikeln med dina vänner

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS