Mikkel Øby-Olsen har skrivit på ett långtidskontrakt med IK Oskarshamn

Mikkel Øby-Olsen har skrivit på ett långtidskontrakt med IK Oskarshamn

2021-11-26 Av av Oskarshamns-Nytt

OSKARSHAMN

Den 19-årige junioren Mikkel Øby-Olsen – som nyligen fick ett A-lagskontrakt per automatik när han nådde upp till sammanlagt 100 SHL-minuter – har nu skrivit på ett seniorkontrakt med IK Oskarshamn.

Mikkel Öby-Olsen, IK Oskarshamn. Foto: Pierre Stjernfeldt

Det sträcker sig ända fram till 2024, skriver IKO i ett pressmeddelande som kan läsas i sin helhet på klubbens hemsida.

– Jag har haft en väldigt lärorik säsong än så länge, att spela i SHL har varit en dröm för mig. Jag har försökt ta in så mycket som möjligt, lyssna på allt tränarstaben och lagkamraterna har att säga. Jag har aldrig lärt mig så mycket som jag gjort i år, säger en glad Mikkel Øby Olsen.

Arkivfoto: Pierre Stjernfeldt

Dela gärna artikeln: