Miljö- och Hållbarhetsingenjör

Miljö- och Hållbarhetsingenjör

2021-06-30 0 av Oskarshamns-Nytt


Dela gärna artikeln:

LEDIGA JOBB

Vi söker nu Miljö- och Hållbarhetsingenjör

Vill du vara med och driva Ljunghäll framåt mot en hållbar framtid?

Vi är ett av Europas ledande företag inom pressgjutning och det största pressgjuteriet i Sverige. Vi vill nu stärka upp vårt team på avdelningen HSQE & QMS och söker en Miljö- och hållbarhetsingenjör med kompetens inom miljö och hållbarhet.

Rollen som Miljö- och hållbarhetsingenjör är både spännande och utmanande, då du med eget ansvar bidrar till att Ljunghälls långsiktiga miljö och hållbarhetsmål uppnås genom att driva och utveckla det interna miljö- och hållbarhetsarbetet.

Du ansvarar för Ljunghälls övergripande miljö- och hållbarhetsarbete samt svarar för företagets målstyrning och uppföljning inom dessa områden. Du bidrar med din specialistkompetens, innehar en aktiv och coachande roll gentemot chefer och övriga i organisationen.

En viktig del att tillse att verksamheten följer gällande miljölagstiftning inom vårt område. Detta innefattar att ansvara för lagbevakning och delge information gällande nya föreskrifter och förändringar. Vidare planerar, samordnar, rapporterar och följer du upp miljöarbetet i verksamheten.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer om tjänsten på Ljunghall.com/career

Ljunghäll ägs av italienska Gnutti Carlo SPA och tillsammans bildar vi en global aktör med över 4000 anställda i Sverige, Italien, Tyskland, Tjeckien, Storbritannien, Österrike, Indien, Kina, USA och Kanada. Ljunghäll pressgjuter aluminiumdetaljer till fordonsindustrin och i vår nisch är Ljunghäll det ledande företaget i norra Europa. Vårt moderbolag, Gnutti Carlo är världsledande inom utveckling och tillverkning av kraftiga och högpresterande ventilstyrnings och bränsleinsprutningskomponenter för bygg-, jordbruks-, marin-, generator- och transportmotorer.