Edit Content

Hem

Extra

Tjänster

Kundservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

ANNONS

Aktuellt

Missa inte: Fria hemleveranser av butiksvaror till alla i Oskarshamns kommun

ANNONS

OSKARSHAMN

”Mellan den 22 november och 23 december erbjuds fria hemleveranser av varor från butiker till alla boende i Oskarshamns kommun under årets viktigaste period med både Black Week och julhandel”, skriver Attraktiva Oskarshamn i ett pressmeddelande.

”Satsningen är en av flera insatser som Oskarshamns kommun nu gör med stöd av Region Kalmar län för att stötta handel och restauranger.”

”Insatserna genomförs av Attraktiva Oskarshamn AB. Den lokala handeln har haft det tufft under pandemin när invånarna uppmanats att inte besöka butiker. Även om restriktionerna nu är borta så utmanas butiker hårt av e-handel. I samarbete med Oskarshamns Taxi erbjuds nu möjligheten till fria hemleveranser från alla butiker i kommunen”, skriver Attraktiva Oskarshamn.

”Vi hoppas att vi genom att erbjuda möjlighet till hemleverans också ger handlarna ett verktyg som stärker deras möjlighet att konkurrera med näthandeln”

JOHANNA WIHL, NÄRINGSLIVSCHEF I OSKARSHAMNS KOMMUN

 – Vi hoppas att vi genom att erbjuda möjlighet till hemleverans också ger handlarna ett verktyg som stärker deras möjlighet att konkurrera med näthandeln. Det gör det också ännu enklare för oss att välja att handla lokalt, säger Johanna Wihl, näringslivschef på Oskarshamns kommun.

”Leveranserna kommer fungera på samma sätt som tidigare under pandemin. Kunden gör sin beställning och betalning till butiken via telefon eller annan lösning som butiken erbjuder. Efter det bokar butiken transport, och utkörning sker hem till kunden. Oskarshamns Taxi kör leveranser under veckans alla dagar. Transport erbjuds ej för apoteksvaror, Systembolaget, livsmedel som kräver värme eller kyla och kapitalvaror”, skriver Attraktiva Oskarshamn.

”Satsningen var väldigt populär när vi genomförde den tidigare under pandemin”

JOHAN SJÖSTRAND, ATTRAKTIVA OSKARSHAMN

– Satsningen var väldigt populär när vi genomförde den tidigare under pandemin. Vi är därför oerhört glada att nu kunna genomföra det igen under handelns viktigaste period vid både Black Friday och jul. Jag hoppas att alla invånarna tar chansen att stödja vår lokala handel i stället för att handla online från externa butiker, säger Johan Sjöstrand på Attraktiva Oskarshamn.

Johan Sjöstrand, Attraktiva Oskarshamn AB.

”Mer information om vilka butiker som är anslutna och hur man beställer från respektive butik finns på www.oskarshamn.com/hemleverans. Listan uppdateras löpande. En butik som vill ansluta sig till satsningen med hemleverans gör det genom att mejla info@oskarshamn.com”, skriver Attraktiva Oskarshamn.

Foto: Attraktiva Oskarshamn AB

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

Dela gärna artikeln med dina vänner

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS