Edit Content

Hem

Extra

Tjänster

Kundservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

ANNONS

Aktuellt

Missing People planerar ny sökinsats på söndagen efter den försvunna kvinnan i grannkommunen

ANNONS

BJÖRKSEBO

Efter fem dygn har den försvunna kvinnan från Björksebo, norr om Vena i Hultsfreds kommun, ännu inte hittas. Hundratals har letat efter kvinnan sedan hon försvann. Under söndagen gör Missing People en ny sökinsats.

Det var under tisdagen den 21 juni som kvinnan, som är i 60-årsåldern, försvann från sitt hem i Björksebo norr om Vena. Kläder hittades invid Hemsjön och ärendet hanteras av polisen som en drunkningsolycka. Sökinsatser har gjorts av dykare i Hemsjön samt med markpatruller och helikopter runt området.

Under de senaste dagarna har uppgifter om att en mobilmast i Käreby, som ligger cirka 5 kilometer från Björksebo, tagit emot en signal från kvinnans mobiltelefon. Anhöriga har även fått tips om att kvinnan setts längs Tunavägen mellan Björksebo och Tuna.

Hundratals frivilliga

Sedan kvinnan rapporterades försvunnen har hundratals personer från Missing People sökt i området. Sökinsatser har gjorts under både onsdagen och torsdagen. Under fredagen och lördagen har anhöriga varit ute och letat.

Imorgon söndag planeras en ny sökinsats av Missing People. Frivilliga samlas klockan 10 vid sågverket i Gunnarsmåla som ligger nära Tuna. Ingen föranmälan krävs av frivilliga som vill hjälpa till att leta efter den försvunna kvinnan. Det går även bra att ansluta under dagen.

Foto: Urban Andersson/Missing People

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

Dela gärna artikeln med dina vänner

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS