Oskarshamns-Nytt ON-logo
Edit Content

Nyheter

Extra

Innehåll

Tjänster

Kundservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

ANNONS

Aktuellt

Näringslivet i Oskarshamns kommun bjuds in till digital näringslivsfrukost

ANNONS

OSKARSHAMN

God morgon Oskarshamn är namnet på den näringslivsfrukost som Oskarshamns kommun bjuder in till tillsammans med Atrinova affärsutveckling AB och Attraktiva Oskarshamn AB nu på onsdag. Näringslivsfrukosten hålls digitalt och kan ses på Näringsliv Oskarshamn Facebook och Oskarshamns kommuns YouTube-kanal.

Oskarshamns kommun välkomnar näringslivet att börja onsdagen den 15 september med näringslivsfrukosten God morgon Oskarshamn! Under den digitala sändningen lyfts aktuella frågor och spännande gäster har bjudits in enligt ett nyhetsbrevsutskick på måndagen där näringslivschef Johanna Wihl (bilden) står som en av avsändarna.

Insatser för ett starkare näringsliv

Bland punkterna på agenda står en presentation om vad som är aktuellt hos kommunalrådet med Andreas Erlandsson och näringslivschef Johanna Wihl kommer själv berätta om vilka insatser som görs för ett starkare näringsliv.

Amanda Hedberg, platsutvecklare på Attraktiva Oskarshamn kommer att analysera turistsommaren. Magnus Franzén från Attraktiva Oskarshamn uppges avslöja en glad nyhet och Katharina Hultgren från Atrinova berättar om projekt inom besöksnäring.

Panel summerar sommaren

En panel med Anmol Rattan från WRS & Co och Ulrika Wirstam från Sjöfartshotellet och Seglarhyllan summerar sommaren och pratar framtid för hotell och restaurang. Dessutom blir det nedslag hos företagare runt om i kommunen.

Den digitala sändningen hålls på Seglarhyllan och presenteras av Maria Ihse från Oskarshamns kommun och Johan Sjöstrand från Attraktiva Oskarshamn AB.

Näringslivsfrukosten sänds från Seglarhyllan på Norra kajen i Oskarshamn

Foto: Oskarshamns kommun

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

Dela gärna artikeln med dina vänner

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS