Edit Content

Hem

Extra

Tjänster

Kundservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

ANNONS

Aktuellt

Näringslivsfrukost med fokus på ungdomars tankar om Oskarshamn idag och i framtiden

ANNONS

NÄRINGSLIV

Idag, fredag, arrangerar Oskarshamns kommun näringslivsfrukost i samarbete med Attraktiva Oskarshamn och Atrinova Affärsutveckling. Johanna Wihl, näringslivschef på Oskarshamns kommun och Magnus Franzén, VD på Attraktiva Oskarshamn AB har bjudit in några tongivande ungdomar för att ta del av deras tankar om Oskarshamn idag och i framtiden.

”Oskarshamn är en fantastisk stad att växa upp i när man är barn och lika fantastisk när man själv har familj, liksom åren därefter. Däremot ser vi möjligheter att bli en ännu bättre plats för ungdomar, så att fler kan tänka sig att bo kvar i Oskarshamn, eller återvända efter att ha studerat på annan ort”, skriver Johanna Wihl, näringslivschef i Oskarshamns kommun i ett pressmeddelande.

Lyssna in deras tankar

Till näringslivsfrukosten har arrangörerna har bjudit in några tongivande ungdomar för att lyssna in deras tankar om Oskarshamn i dag och i framtiden. Chefen för kommunens ungdomsenhet, Ann-Sofie Lagercrantz, kommer också att finnas på plats för att berätta om de insatser som görs.

”Utöver detta blir det panelsamtal i temat och självklart ska vi också höra vad våra kommunalråd, Andreas Erlandsson och Lucas Lodge, har för tankar om Oskarshamn som en kommun för ungdomar”, avslutar Johanna Wihl.

FAKTA / NÄRINGSLIVSFRUKOST

Plats: Forum

Datum: 2 juni

Tid: 07.30–09.00

Vi börjar med frukost och mingel från 07.30 och kör igång programmet strax före klockan 08.

Foto: Oskarshamns kommun

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

Dela gärna artikeln med dina vänner

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS