Edit Content

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Neutral åskådare såg matchen mellan BOIF och Krokstorp: ”Solklar skillnad”

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox

Varje fredag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

OSKARSHAMN

En neutral åskådare, som såg matchen mellan BOIF och Krokstorps IF på söndagen, har hört av sig till Oskarshamns-Nytt.

Här är hans berättelse:

– Jag var på matchen igår, och jag är inte en supporter till något av dessa lag. Utan jag åker runt i kommunen för att få kolla på fotboll, som är en passion i mitt liv.

– Och jag tänkte inte på detta först, men när publiken började surra runt omkring mig, så började man se. Och som de flesta säger så går Habib Askar av efter 25–35 minuter och sätter sig på bänken, och där finns nu båda dessa bröder. Och där ser man solklar skillnad på dessa två, Habib är mer vältränad och kortare än Younes.

”Grym vänsterfot”

–  Och som många påstår; att det är Younes som spelade med mössa. Varför skulle en spelare i ett helt lag göra det? Varför skulle han ha samma underställströja som sin bror? Är Younes vänsterfotad precis som sin lillebror? För det regerade jag på. Att han hade en grym vänsterfot.

– Och varför skulle Habib åka till Torvalla för att stå och skrika på linjen, för ett lag som han inte tillhör, bredvid den andra tränaren? Snälla, ta ert straff som vanliga människor och sluta anklaga andra och stå för vad ni har gjort. Det är mänskligt att göra fel, det är tragiskt att ens göra ett sådant fel men ännu mer tragiskt att stå och blåljuga om det i medierna – och för familj, lag och vänner. Jag tycker att det är tråkigt att detta ska hända i division 6, säger personen ifråga, som vill vara anonym i artikeln.

Smålands FF får avgöra

Oskarshamns-Nytt pratar återigen med Oskarshamns AIK:s ledning på måndagseftermiddagen.

Och klubben kommer att lämna över sin version till Smålands Fotbollförbund, så får förbundets disciplinnämnd döma i frågan. OAIK vill inte kommentera ärendet mer, förrän förbundet har fattat ett beslut.

TEXT

PETER A ROSÉN

peter@oskarshamns-nytt.se

FOTO

PRIVAT

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

Dela gärna artikeln med dina vänner

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS