Edit Content

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Nu handlar det om att passera Leksand, IKO

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox

Varje fredag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

OSKARSHAMN

IK Oskarshamn kommer, som bekant, att få slåss för sitt SHL-kontrakt via kvalspel mot ett av topplagen i allsvenskan. Endast fyra matcher återstår av grundserien. På torsdagen åker IKO till Jönköping för att möta Smålandsrivalen HV71.

Till IK Oskarshamns hemsida, www.ikoskarshamn.se, säger IKO:s assisterande tränare Jeff Jakobs att backen Nichlas Torp återigen är redo för spel.

– Annars inget nytt, vad jag vet i nuläget.

För IKO handlar det nu om att försöka undvika sistaplatsen (jumboplatsen leder sannolikt till ett svårare motstånd i kvalspelet).

Oskarshamn, som alltjämt parkerar på sistaplatsen, har tre poäng upp till nästjumbon Leksand (IKO:s målskillnad är dessutom 16 minusmål sämre än dalmasarnas).

”Inget vi tittar på”

– Positivt är att det är oförändrat avstånd till Leksand. Det kanske har betydelse i slutändan, att bli trettonde eller fjortonde, men det är inget vi tittar på eller pratar om. Vi tror att det är farligt att bara titta på det. Vi fokuserar på det som vi kan påverka. Vårt jobb avgörs i vardagen, säger Jeff Jakobs till IKO:s hemsida.

TEXT

Peter A Rosén

peter@oskarshamns-nytt.se

Lagkaptenen Jonas Engström (med pucken) och hans kamrater i IKO siktar givetvis på att vinna Smålandsderbyt borta mot HV71 på torsdagskvällen. FOTO: PIERRE STJERNFELDT
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

Dela gärna artikeln med dina vänner

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS