Ny omgång under våren för att söka pengar från Föreningslyftet

Ny omgång under våren för att söka pengar från Föreningslyftet

2021-01-12 Av av Annicka Gunnarsson

OSKARSHAMN

Föreningslivet i Oskarshamns kommun får ytterligare en chans att söka pengar från Föreningslyftet. Det meddelar Attraktiva Oskarshamn på tisdagen i ett utskick.

Sista ansökningsdatum är den 31 mars

”Vi på Attraktiva Oskarshamn är glada att presentera för er föreningar att Föreningslyftet har öppnat upp en ny ansökan under den kommande våren.

Föreningslyftet är en mervärdesinsats som syftar till att engagera föreningslivet att bidra med aktiviteter som stärker utveckling och attraktivitet i Oskarshamns kommun, för både boende och besökare.

Alla allmännyttiga föreningar i Oskarshamns kommun kan söka pengar för att genomföra projekt, så ta chansen att fundera på vad er förening kan genomföra för projekt med hjälp av Föreningslyftet.

Den aktuella perioden har sista ansökningsdatum den 31 mars och ansökan ska genomföras digitalt på vår hemsida.” skriver Johan Sjöstrand, platsutvecklare på Attraktiva Oskarshamn AB och tillägger att man på hemsidan även kan hitta inspiration om olika projekt som tidigare beviljats bidrag.

SOK Viljan är en av de föreningar som fått pengar från Föreningslyftet till satsningen på Hittaut. Fotograf: Christian Olars, Aktivt familjeliv

FAKTA / FÖRENINGSLYFTET

Föreningslyftet är en mervärdesinsats i enlighet med det avtal som träffats mellan kommunen och SKB och dess ägare. Projektet syftar till att engagera föreningslivet att bidra med aktiviteter som stärker utveckling och attraktivitet av Oskarshamn, för boende och besökare. Pengar kan sökas av alla allmännyttiga föreningar, med säte i Oskarshamns kommun.

Föreningslyftet har bidragit till många projekt sedan starten 2013.

Dela gärna artikeln: