Oklart om Jula kommer till Oskarshamn

Oklart om Jula kommer till Oskarshamn

2020-10-29 0 av Peter A Rosén


OSKARSHAMN

Vi vet att många oskarshamnare vill att Jula ska etablera sig i staden.

Oskarshamns-Nytt skrev därför ett e-postmeddelande till dem och frågade om de är på väg hit.

Jonas Bröthlin är expansionsansvarig på Jula.

Han svarar så här:

”Fick din fråga angående nyetablering av ett Jula-varuhus i Oskarshamn. Vi uttalar oss inte om kommande etableringsplaner för Jula. Våra planer är expansiva och vi vill gärna utnyttja den instabila situationen just nu inom handeln för att flytta fram våra positioner med bland annat nya varuhus.”

”Fyra nya varuhus”

Flera nya fysiska varuhus i Sverige finns i planering och vi informerar om detta genom pressreleaser. Under 2020 har Jula etablerat nio varuhus på samtliga marknader och för Sverige har det inneburit fyra nya varuhus samt två flyttar. Det återstår under 2020 en nyöppning i Avesta under november månad. Övriga öppningar under året har varit i Kungsbacka, Hisingen Göteborg och Hässleholm.”

”Det skall också nämnas att vår nätbutik, eller e-handelsbutik, under året har mycket stora försäljningsökningar och nyttjas mer och mer inte minst för säkrare handel under den covid-19-situation som råder. Jag vill framföra den möjligheten för alla hemmafixare i Oskarshamn som gärna vill handla till lågpriser”, skriver Jonas Bröthlin.

TEXT

PETER A ROSÉN

peter@oskarshamns-nytt.se

GRAFIK

JULA