Edit Content

Hem

Extra

Tjänster

Kundservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

ANNONS

Aktuellt

Omfattande banarbete i södra Sverige: Så påverkas tågtrafiken

ANNONS

LÄNET

”12–18 juni utför Trafikverket omfattande banarbete i södra Sverige. Under tiden påverkas framför allt tågtrafiken som går Kalmar–Nybro–Emmaboda–Växjö–Alvesta”, skriver Region Kalmar län i ett pressmeddelande.

”Samtliga Öresundståg och SJ-regionaltåg kommer att ställas in 12-18 juni. Kalmar länstrafik tillsammans med Länstrafiken i Kronoberg kommer därför att sätta in extra avgångar med Krösatågen för att erbjuda resmöjligheter mellan Kalmar och Växjö under tiden som arbetet pågår. Biljetter i Öresundstågen kommer vara giltiga för resor med Krösatågen 12-18 juni”, skriver regionen.

”Krösatågen Kalmar–Linköping och Västervik–Linköping kommer inte påverkas av underhållsarbetet under veckan. Däremot kommer de resenärer som har byte i Linköping för vidare resor med tåg 16-18 juni att påverkas av banarbete på södra stambanan som går via Linköping.”

”Mer information om hur tågtrafiken påverkas av Trafikverkets underhållsarbete finns på Kalmar länstrafiks hemsida och på Trafikverket”, skriver regionen.

”Frågor om tågbyte i Linköping hänvisas till Östgötatrafiken.”

Foto: Region Kalmar län

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

Dela gärna artikeln med dina vänner

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS