Onödigt poängtapp för Krokstorps IF

KROKSTORP/OSKARSHAMN

Krokstorp jagar en topplacering men tappade viktiga poäng när man spelade 2-2 (1-1) mot Hjortde/Totebo hemma på Furulid.

Vi var för dåliga idag, det här duger inte, säger Krokstorps tränare Younes Askar.

Krokstorp har ambitionen att ta hem serien och man dominerade också matchen mot Hjorted/Totebo stort från början.

Vi har bollen nittio procent av tiden men vi har förtvivlat svårt att göra mål, säger Younes Askar, som fått ändra om i laget med nya spelare på nya positioner eftersom flera spelare flyttat från Oskarshamn i augusti.

Krokstorp tog ändå ledningen genom Stephen Tchouate men gästerna kvitterade till 1-1 som stod sig till paus.

I den andra halvleken återtog Krokstorp ledningen genom Mahmood Al Hasson och hans 2-1 såg länge ut att bli segermålet.

”Bittert”

Tyvärr lyckas de få in 2-2 bara någon minut före slutsignalen, suckar Younes Askar.

Det är bittert, men vi får skylla oss själva när vi inte gör fler mål och sedan släpper in skitmål bakåt.

En spelare i Krokstorp förtjänar beröm och det är lagkaptenen Jwan Mardini.

Ska Krokstorp ha en chans på förstaplatsen får det vara slut på poängtappen. Man har en tuff uppgift framför sig.

Vi måste vinna våra fyra sista matcher, så enkelt är det, sammanfattar Younes Askar.