Edit Content

Hem

Extra

Tjänster

Kundservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

ANNONS

Aktuellt

OSKARSHAMN: Då anordnas ett öppet möte om framtidens äldreomsorg

ANNONS

OSKARSHAMN

Socialdemokraterna bjuder tillsammans med ABF in till ett öppet möte om äldreomsorgen i framtiden. Mötet hålls den 29 maj, med start klockan 18.00, i Folkets Park i Oskarshamn och det är öppet för alla som är intresserade av frågorna.

– Alla som är intresserade av att lyssna till hur det ser ut inom äldreomsorgen samt lämna sina tankar om framtidens äldreomsorg är varmt välkomna, säger Anita Hultgren (S), vice ordförande i socialnämnden.

”Under mötet kommer Anita Hultgren att berätta kort om äldreomsorgens historiska resa till idag och hur demografin har förändrats och förväntas förändras kommande år. Därefter berättar Karin Thorstensson och Charlotte Kreutz Lundgren, båda äldreomsorgschefer i Oskarshamns kommun, om hur äldreomsorgen ser ut i Oskarshamns kommun och vilka utmaningar som äldreomsorgen har idag. Därefter finns det möjlighet att ställa frågor. Avslutningsvis får alla närvarande möjlighet att svara på frågor om hur just du skulle vilja ha din äldreomsorg den dagen du har behov”, skriver Socialdemokraterna i ett pressmeddelande.

Anita Hultgren (S)
Anita Hultgren (S). Foto: Peter A Rosén

Foto: Freepik (överst)

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

Dela gärna artikeln med dina vänner

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS