Edit Content

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Oskarshamn: Flera evenemang ställs in framöver

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox

Varje fredag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

OSKARSHAMN

Flera evenemang i Oskarshamns kommun ställs in på grund av coronapandemin.

Det skriver Attraktiva Oskarshamns AB i ett pressmeddelande.

Oskarsgalan, som skulle ha anordnats i Be-Ge Hockeycenter den 16 maj, är inställd. I dagsläget kan man inte erbjuda något alternativdatum, men man räknar med att återkomma så snart man vet vilka alternativ som är möjliga. Eventuellt kommer inte evenemanget att genomföras över huvud taget i år.

Citykvällen, som skulle ha genomförts den 16 april, ställs också in. Man räknar med att återkomma med ett nytt datum till hösten.

Femtontrettiomötet den 18 mars, kring offentlig upphandling, ställs in. Man återkommer med ett nytt datum när det blir möjligt.

Inget tillstånd för marknaden i nuläget

När det gäller Tolvskillingsmarknaden, så kommer inte polisen att godkänna en tillståndsansökan, med hänvisning till regeringens beslut om att förbjuda evenemang med fler än 500 personer. Det återstår att se vad som händer framöver.

Föreläsningen ”Ny kommersiell kärnkraft i Sverige 2032”, som skulle ha hållits den 7 april, ställs in – och man räknar med att den ska kunna anordnas någon gång i höst istället.

Hemvändaraktiviteten ”Vi saknar dig”, som skulle ha arrangerats i påsk, ställs in.

TEXT

Peter A Rosén

peter@oskarshamns-nytt.se

Oskarshamn. FOTO: PETER A ROSÉN
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

Dela gärna artikeln med dina vänner

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS