Oskarshamns AIK har gjort klart med en ny huvudtränare

Oskarshamns AIK har gjort klart med en ny huvudtränare

2022-06-15 Av av Oskarshamns-Nytt

OSKARSHAMN

I går lämnade Agim Hasani uppdraget som huvudtränare i Oskarshamns AIK.

På onsdagen står det klart att Emin Nouri ersätter honom.

”Nouri lånas ut av Kalmar FF och kommer att ta över rodret för A-laget med start 16 juni. Med sig i bagaget har han en gedigen fotbollskarriär med 300 spelade matcher för Kalmar FF samt erfarenhet som tränare för Kalmar FF U19”, skriver OAIK på sin hemsida.

”Emin beskrivs som en ödmjuk men tuff tränare, som verkligen bryr sig om spelarna, brinner för att utveckla både individen och laget, och har hjärtat i föreningslivet. Detta är kvaliteter som Oskarshamns AIK värderar högt och som resonerar väl med föreningens värdegrund, där målsättningen är att jobba för att ”utveckla starka individer för att skapa långsiktigt vinnande lag på och utanför planen”, skriver klubben.

”Oskarshamns AIK:s medlemmar, styrelse, supportrar och ledare hälsar Emin Nouri varmt välkommen till föreningen. Oskarshamns AIK vill tacka Kalmar FF för den hjälpande hand som de erbjudit när föreningen kontaktade dem med en förfrågan om att knyta Nouri till klubben. Nouris entré i Oskarshamns AIK är ett fint kvitto på samarbetet mellan klubbarna och att man fortsätter arbeta framåt med den gemensamma visionen om att utveckla regionen och satsa på lokala produkter – spelare, tränare och domare. Vi ser fram emot att fortsätta vidareutveckla samarbetet klubbarna emellan”, skriver OAIK.

Grafik: Oskarshamns AIK

Dela gärna artikeln: