Edit Content

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Pålsson Ahlgren (KD): ”Vad händer med planerna på en ny hälsocentral i Mönsterås?”

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox

Varje fredag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

LÄNET

”Vad händer med planerna på en ny hälsocentral i Mönsterås?”, skriver Chatrine Pålsson Ahlgren (KD) i en interpellation till regionstyrelsens ordförande Angelica Katsanidou (S).

Chatrine Pålsson Ahlgren (KD).

”Under flera år har vi kunnat läsa i tidningen om planerna på ny hälsocentral i Mönsterås. ”Parter är överens om att ny hälsocentral bör byggas” (Barometern 15 mars 2018), ”Förstudie pågår för nybyggnation av hälsocentral i Mönsterås” (Barometern 30 november 2018), ”Ett steg närmare ny hälsocentral i Mönsterås” (Barometern 29 juni 2019), ”Här planeras nya hälsocentralen i Mönsterås” (Barometern 9 februari 2020). Ännu är det dock helt oklart för såväl medborgare som folkvalda i Mönsterås kommun när denna nya hälsocentral kan väntas vara färdig”, skriver Chatrine Pålsson Ahlgren.

”Det är självfallet frustrerande”

CHATRINE PÅLSSON AHLGREN (KD)

Hon fortsätter:

”Det är självfallet frustrerande. Väntan innebär att verksamheten får fortsätta bedrivas i lokaler som har bedömts otillfredsställande. Det skapar inte förtroende för primärvården. För kommunen innebär oklarheten dessutom att förutsättningarna för att planera för annan verksamhet i de befintliga lokaler som hälsocentralen idag använder försämras.”

”Mina frågor är

– kan Länsunionen ge besked om när invånarna i Mönsterås kan få besöka sin nybyggda hälsocentral?

– vad avser Länsunionen göra för att skingra oklarheten och se till att hälsocentralen blir färdig på utsatt tid?”

Angelica Katsanidou (S).

ARKIVFOTO

PETER A ROSÉN

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

Dela gärna artikeln med dina vänner

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS