Edit Content

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Positiv nyhet: Fri hemleverans inom Oskarshamns kommun

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox

Varje fredag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

OSKARSHAMN

”Attraktiva Oskarshamn har fått i uppdrag av Oskarshamns kommun att göra och samordna en rad insatser för att stödja handeln”, står det i ett pressmeddelande.

”Som en av insatserna som nu görs för att stärka handeln under rådande pandemi erbjuder man nu möjligheten till kostnadsfri hemleverans från alla butiker i Oskarshamns kommun.”

”Genom ett samarbete med Oskarshamns taxi ges nu möjligheten till transport från butikerna till alla hushåll i Oskarshamns kommun alla dagar i veckan.”

”Genom ett samarbete med Oskarshamns taxi ges nu möjligheten till transport från butikerna till alla hushåll i Oskarshamns kommun alla dagar i veckan”

ATTRAKTIVA OSKARSHAMN

”Möjligheten ges mellan den 16 november och 8 december, under nu gällande allmänna råd, som säger att man ska undvika trängsel i butiker. Kunden gör sin beställning och betalning till butiken via telefon eller annan lösning som butiken erbjuder.”

”Efter det bokar butiken transport och utkörning sker hem till kunden. Transport erbjuds ej för apoteksvaror, Systembolaget, restauranger, livsmedel och kapitalvaror. Mer information om vilka butiker som är anslutna och hur man beställer från respektive butik finns på www.oskarshamn.com/corona.”

”Listan uppdateras löpande.”

”Oerhört glada”

Michell Persson på Oskarshamns Taxi säger så här:

”Vi är oerhört glada över att kunna bistå våra handlare med hemleveranser i dessa pandemitider. Folkhälsomyndighetens regler slår hårt och nu måste vi alla hjälpas åt så att vi har en god handel även i framtiden.”

Johanna Wihl, näringslivschef på Oskarshamns kommun, kommenterar satsningen så här:

”Handeln står normalt inför sin högsäsong med både Black Week och julhandel. Många av våra handlare sliter nu hårt för att kunna erbjuda möjligheter att handla lokalt och tryggt. Många upplever att hemleverans känns tryggare än att hämta hos ett ombud, varför det känns bra att den pusselbiten faller på plats. Genom att välja att göra våra inköp lokalt bidrar vi till att butikerna finns kvar”.

Mattias Lago, platsutvecklare på Attraktiva Oskarshamn, kommenterar:

”Vi är så tacksamma att dessa lösningar har kommit till så snabbt, under den rådande pandemin. Dessa insatser gör att vi kan behålla en attraktiv stadskärna med brett utbud.”

TEXT & FOTO

PETER A ROSÉN

peter@oskarshamns-nytt.se

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS