Edit Content

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Positiv nyhet: Så visas Oskarshamnsrevyn

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox

Varje fredag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

OSKARSHAMN

Oskarshamnsrevyn – ”Kasta loss”, som aldrig spelades på grund av coronaeländet – kommer att visas digitalt.

Information går nu ut till dem som har köpt biljetter:

Nu kastar vi loss…

”Corona-pandemin har under 2020 satt krokben för revy, musik och teaterföreställningar världen över och det har var ofantligt tråkigt att inte ha vår fantastiska publik på plats på Oskarshamnsrevyn i år. Men även om det har varit lite tystare än vanligt från oss, så är revy-teamet fortfarande här och jobbar på.”

”Naturligtvis inser vi att den pågående pandemin kommer påverka stora publikevenemang även 2021 så därför har vi fattat beslut om att gå igång för en fantastisk digital revy”

OSKARSHAMNSREVYN

”Naturligtvis inser vi att den pågående pandemin kommer påverka stora publikevenemang även 2021 så därför har vi fattat beslut om att gå igång för en fantastisk digital revy.”

”Inte möjligt”

”Fram tills nu har vi haft en förhoppning att kunna genomföra Oskarshamnsrevyn ”Kasta Loss” på Forum under våren 2021. Nu konstaterar vi att det inte kommer vara möjligt att genomföra revyn inför publik så vi kommer, under Coronasäkrade former, att spela in hela föreställningen under våren 2021, och erbjuda alla våra kunder en DVD, ett USB-minne eller en digital länk till revyn.”

Under perioden 1 mars – 28 mars 2021 kommer vi att erbjuda våra kunder olika inlösenalternativ till er som köpt biljetter till revyn ”Kasta Loss”. Vi samarbetar med Forum så det är dit ni vänder er för utbyte/återlösen av de biljetter ni köpt på Forum, turistinformationen, ICA Maxi eller direkt via Nortic på Internet. Forums öppettider är måndag – söndag 07.00 – 21.00.”

  1. Ni kan byta in befintlig(a) biljett(er) mot en digital biljett(er) som gör det möjligt för er att, via en länk, se revyn Kasta Loss ”revyn som aldrig spelades” fredagen 23/4—21 Kl. 19:00.
  2. Ni kan byta in befintlig(a) biljett(er) mot en DVD eller ett USB-minne där revyn finns inspelad. Ni lämnar namn, adress och postadress så skickar vi hem materialet till er när det är klart.
  3. Ni kan skänka Oskarshamnsrevyn er(a) biljett(er) och få ert namn på en särskild ”Tacksida” på vår hemsida och i pränt nästa gång vi kommer kunna trycka ett programblad.
  4. Ni kan få återbetalning av biljettpriset exkl. serviceavgiften.

”Det kan naturligtvis finnas kombinationer av olika alternativ. Har man, exempelvis köpt 4 biljetter och vill ha en digital biljett, en DVD och skänka 2 biljetter så fungerar det alldeles utmärkt.

Vi kommer inte att kunna hantera inlösen av biljetter på Forum eller via Oskarshamnsrevyn efter den 28 mars 2021.”

FOTO

OSKARSHAMNSREVYN

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

Dela gärna artikeln med dina vänner

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS