PRISADE: Här är årets Mönsteråsare

PRISADE: Här är årets Mönsteråsare

2023-03-02 Av av Peter A Rosén

Annons: Nationaldagen 6 juni

MÖNSTERÅS

Torsten och Helene Gunnarsson får, tack vare det fantastiska bygget av ”Måsnästet”, Moderaternas diplom ”Årets Mönsteråsare” i år.

Här delas diplomet ut på Måsnästets tak i Mönsterås – i strålande solsken och med en hänförande utsikt:

Britt-Marie Domeij (M), Helene och Torsten Gunnarsson samt Patrik Nilsson (M). Foto: Moderaterna

Här är prismotiveringen:

”För att med stor handlingskraft och envishet förverkligat sin dröm om ett fantastiskt boende i Mönsterås och samtidigt skapat en enastående boendemiljö där flera kan bo, leva och umgås. Som en bonus har detta skapat en positiv utveckling i hela hamnmiljön som blivit ett skyltfönster för Mönsterås som samtidigt fått en ny Skyline.”

Tanken med diplomet är att uppmärksamma en eller flera kommunmedborgare som under det föregående året gjort en extraordinär insats för kommunen och invånarna.

– Diplomet delas ut för tredje året – och årets pristagare har verkligen lyckats driva på en positiv förändring för hela hamnområdet i Mönsterås, och troligen ökat värdet på närliggande fastigheter och bidragit till ökad trivsel hos turister och andra besökare, säger Patrik Nilsson, som är ordförande för Moderaterna i Mönsterås kommun.

Patrik Nilsson (M). Foto: Moderaterna

På onsdagskvällen omvaldes han på ordförandeposten.

Här är den nyvalda styrelsen för Moderaterna i Mönsterås kommun:

Ordförande: Patrik Nilsson (omval).

Vice ordförande: Britt-Marie Domeij (omval).

Ledamöter (omval): Åsa Ottosson, Suzanne Gustafson, Curt-Rune Roos, Conny L Johansson och Alice Karlsson (representant från MUF, ungdomsförbundet).

Ledamot (nyval): Anna-Lena Eriksson.

Anna-Lena Eriksson (M). Foto: Moderaterna

Stämmotal hölls av riksdagsledamoten Marie Nicholsson och efter årsmötesförhandlingarna intogs smörgåstårta under trevliga diskussioner.

Dela gärna artikeln med dina vänner: