Edit Content

Hem

Extra

Tjänster

Kundservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

ANNONS

Aktuellt

Reseboom från Kalmar Öland Airport: ”Onekligen ett stort uppdämt resesug”

ANNONS

RESOR

Resfebern är ett faktum bland svenskarna och Kalmarborna är inget undantag. Försäljningen från Kalmar Öland Airport har ökat med 143 procent jämfört med månaden innan. Den senaste månaden har även fler resor sålts jämfört med motsvarande period 2020 och beläggningen är nu nästan uppe på samma nivåer som innan pandemin.

Sportlovsresorna är nästan slutsålda och inför påsken bokas resorna i snabb takt. En sommarnyhet är Kroatien som är tillbaka i programmet.

– Vi ser ett fantastiskt uppsving i bokningarna just nu så att det höga trycket avspeglas på de regionala flygplatserna är inte förvånande. Det finns onekligen ett stort uppdämt resesug, och att vi kan erbjuda direktcharter till två av de mest populära Medelhavsdestinationerna med vårt egna flygbolag Sunclass Airlines känns väldigt bra. Extra roligt är det också att vi återigen kan erbjuda resor till Kroatien från Kalmar som vi vet är väldigt efterlängtat, säger Claes Pellvik, kommunikationschef Ving.

Innevarande vinter flyger Ving till Gran Canaria varje lördag med Norwegian. Lagom till försommaren erbjuds resor till Rhodos och Mallorca som trafikeras med Vings eget flygbolag Sunclass Airlines. Under högsommaren inleds sedan säsongen till Kroatien, som åter är tillbaka i programmet från Kalmar. Resorna genomförs i samarbete med flygbolaget BRA.

Charter till Gran Canaria

Det är inte bara sommarresorna som lockar. För de som längtar efter Kanarieöarna till nästa vinter är det ett glädjande besked att Ving nu släpper upp sina charterresor till Gran Canaria för vintersäsongen 2023 från Kalmar Öland Airport.

– Vi är väldigt glada över att charterresandet ökar igen och att Ving fortsätter satsa på ett attraktivt utbud från Kalmar, med såväl populära Gran Canaria, Mallorca och Rhodos, som nytillskottet Kroatien i sommar, säger Karin Lagerlöf marknadschef på Kalmar Öland Airport.

Foto: Ving

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

Dela gärna artikeln med dina vänner

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS