Så gick det för SOK Viljans orienterare i helgen

SOK Viljan hade sex löpare på startlinjen vid SM i sprint i Örebro i helgen. Orienterarna har lyckats genomföra fem SM-tävlingar på ett coronasäkert sätt under hösten med kort varsel. Nästa helg avgörs ungdoms-SM sprint.

Elin Rindstig lyckades bäst i kvalet och var en ynka sekund från att gå till A-final i D 18 med en 21:a plats i sitt kvalheat. Övriga placeringar i kvalet Tuva Lövdahl 30, Axel Eveborn 35, Johan Hansson 42, Stina Lind 49, Olle Erlandsson 55.

I lördagseftermiddagens B-final blev Elin 17:e, Tuva 44:a, Johan 36:a och Axel 38:a samt i C-final Stina 11:a och Olle 19:e.

I söndagens mix-stafett sprang Viljanlaget i C-final och blev 9:a. Laget växlade i tur och ordning Elin 10:a, Axel 12:a, Johan 12:a och Tuva i mål som 9:a. Man kan notera att  juniorerna (17 och 18 år) fick springa mot seniorer i stafetten.

Elin Rindstig i sprintkvalet. FOTO: PRIVAT

Från vänster: Tuva Lövdahl, Johan Hansson, Axel Eveborn och Elin Rindstig. FOTO: PRIVAT