Edit Content

Hem

Extra

Tjänster

Kundservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

ANNONS

Aktuellt

Så många bullar har beställts till Fikautmaningen i Oskarshamn

ANNONS

OSKARSHAMN

Nu på fredag anordnas Fikautmaningen av Attraktiva Oskarshamn AB.

Det är en satsning som genomförs på uppdrag av Oskarshamns kommun och utmanar alla företag att köpa fika till sina anställda och samtidigt stödja de lokala kaféerna.

”När beställningen stängde vid lunchtid på onsdagen summerades beställningarna ihop till över 700 bullar”, skriver Attraktiva Oskarshamn i ett pressmeddelande.

”Under cirka en och en halv vecka har alla företag inom Oskarshamns kommun haft möjlighet att beställa fika till sina anställda. Detta levereras ut till arbetsplatsen av Oskarshamns Taxi under förmiddagen på fredag den 12 mars utan kostnad för beställande företag.”

”Totalt har det kommit in över 30 beställningar med totalt fler än 700 bullar.”

”Oerhört glada”

– Vi är oerhört glada att så många företag antagit utmaningen och att vi kan ge en så stor beställning till de två kaféer som deltar. På fredag blir det riktig bullfest runt om på företagen, säger Johan Sjöstrand, platsutvecklare på Attraktiva Oskarshamn AB.

”Satsningen finansieras av Oskarshamns kommun genom ett uppdrag till Attraktiva Oskarshamn AB. Två av stadens caféer, Konditori Flanaden och Nilssons konditori, valde att vara med i satsningen där det erbjuds både kanelbullar och frukostbullar.”

– Roligt att Fikautmaningen blev så lyckad! Vi pratar ofta om vikten av ”tillsammans”. Många restauranger och kaféer kämpar för sin överlevnad nu. Kampanjen i sig hoppas vi ska påminna oss alla om vikten av att värna om företag som vi har i dag, om vi vill att de ska finnas kvar när den här tuffa tiden är över. Stort tack till alla fantastiska företagare för ert bidrag, säger Johanna Wihl, näringslivschef på Oskarshamns kommun.

FOTO

ATTRAKTIVA OSKARSHAMN

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

Dela gärna artikeln med dina vänner

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS