Så många kommer att kunna se Rögle-IKO helt gratis på jumbotronen i Be-Ge Hockey Center

Så många kommer att kunna se Rögle-IKO helt gratis på jumbotronen i Be-Ge Hockey Center

2022-03-31 Av av Oskarshamns-Nytt

Annons: Nationaldagen 6 juni

OSKARSHAMN

”Den 4 april spelar IK Oskarshamn den tredje kvartsfinalen mot Rögle BK i SM-slutspelet. En för IK Oskarshamn historisk kvartsfinalserie med stort intresse hos kommuninvånarna. I ett samarbete mellan Oskarshamns kommun, IK Oskarshamn och Attraktiva Oskarshamn erbjuds nu möjligheten att besöka Be-Ge Hockey Center och se matchen kostnadsfritt på jumbotronen”, skriver kommunen i ett pressmeddelande på torsdagen.

”Sektion G-J öppnas upp på måndag kväll med en kapacitet för cirka 700 personer. Evenemanget är öppet för allmänheten med gratis entré och först till kvarn tillämpas ifall platserna tar slut. Dörrarna öppnar klockan 18.15 och matchen startar klockan 19.00.”

”Förutom möjligheten att se matchen på jumbotronen, så kommer Supporterbaren hålla öppet under kvällen och erbjuda gott tilltugg. I pauserna kommer det att anordnas utlottning av fina priser bland alla gäster”, skriver kommunen.

”Otroligt kul att IK Oskarshamn gått så långt i slutspelet”

ANDREAS ERLANDSSON (S), KOMMUNSTYRELSENS ORDFÖRANDE I OSKARSHAMNS KOMMUN

– Det är otroligt kul att IK Oskarshamn gått så långt i slutspelet och vi är glada att kunna erbjuda våra invånare att kostnadsfritt se matchen på plats i arenan, säger kommunstyrelsens ordförande Andreas Erlandsson (S).

”I båda pauserna anordnas också det mycket populära OT-racet, en utmaning att skjuta pucken i mål från halva planen med chans att vinna fina presentkort i Handel Oskarshamn. Personer som ska se matchen i Be-Ge Hockey Center och vill delta i OT-racet ska anmäla intresse till info@oskarshamn.com”, skriver kommunen.

–  Det är jättekul att tillsammans med våra samarbetspartners kunna göra detta evenemang för oskarshamnarna. Förutom hockeyn på storbild så försöker vi skapa roliga saker i pauserna. Detta vill man inte missa, säger Johan Sjöstrand projektledare på Attraktiva Oskarshamn.

Arkivfoto: Pierre Stjernfeldt

Dela gärna artikeln med dina vänner: