Edit Content

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Så svarar Leif Axelsson på insändaren från signaturen ”Oskarshamnare”

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox

Varje fredag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

INSÄNDARE

Svar till Oskarshamnare

Om nu signaturen Oskarshamnare hade bemödat sig och läst hela artikeln i Oskarshamns-Nytt – den som fanns att läsa den 23 maj – så kunde hen ha läst följande.

För ordningens skull så bifogar jag följande citat från vår skrivelse. Som också fanns citerat i Oskarshamns Nytt.

”Vi är medvetna om att det är polisen som ska bevaka att hasigheten efterlevs, men det är kommunen som har ansvaret för att höja trafiksäkerheten i samarbete med invånarna. Därför vill vi att tekniska nämnden tar denna skrivelse på största allvar”, skriver Leif Axelsson, som vill att nämnden ska se över trafiklösningen utmed hela Östersjövägen och Stångehamnsvägen.

Eliminera så gott det går

”Allt för att förhindra eller eliminera så gott det går, så att inga trafikolyckor sker på dessa aktuella vägsträckor”.

”Det är olyckligt att signaturen Oskarshamnare väljer att blanda ihop mina roller”

LEIF AXELSSON

”Det är olyckligt att signaturen Oskarshamnare väljer att blanda ihop mina roller. I detta så agerar jag inte utifrån någon politikerroll, utan här företräder jag medlemmarna i den bostadsförening som jag har förmånen att få vara ordförande för. Där också hela styrelsen ställer sig bakom denna skrivelse. Där medlemmar är oerhört oroliga för de höga hastigheter som ibland förekommer både på Östersjövägen och Stångehamnsvägen.

Oerhört tacksamma

Vi är oerhört tacksamma för det sätt som tekniska nämnden och tekniska förvaltningen har hanterat vår skrivelse. Och på det sätt de har agerat med att sätta upp hastighetsmätare utmed Östersjövägen. Alltså inte utanför min bostad.

”Det är beklagligt”

Att signaturen Oskarshamnare har svårt att hålla isär begreppen och skilja på en bostadsförenings uppdrag och politiska uppdrag, med sina egna särintresse. Det är beklaglig. Det säger mera om hens okunskap, människosyn och dåliga omdöme.

Besvärande

Om signaturen Oskarshamnare önskar mer information eller vill ha ytterligare information i ärendet, så är hen välkommen att höra av sig till undertecknad, eller till någon annan i vår styrelse. Men då måste signaturen röja sin identitet och det kan ju vara besvärande för signaturen Oskarshamnare.

Leif Axelsson

Ordförande

Brf Lyckebo

Leif Axelsson (SD)
Leif Axelsson. Foto: Peter A Rosén
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

Dela gärna artikeln med dina vänner

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS