Sagabiografen öppnar upp verksamheten med nya filmpremiärer

Sagabiografen öppnar upp verksamheten med nya filmpremiärer

2021-06-01 0 av Annicka Gunnarsson


OSKARSHAMN

Sagabiografen planerar för en trygg och coronasäker premiäröppning efter att ha hållit stängt i sju månader. Med ny föreståndare, lättnader i restriktionerna och nya filmpremiärer ser läget lovande ut.

Sagabiografen har hållit stängt i sju månader och under tiden har biografen bytt föreståndare. Jonas Frykman har gått vidare till andra uppdrag och sedan en månad tillbaka är det Michael Blomqvist som är föreståndare.

Under tisdagen presenterade biografen planen för den kommande öppningen i de sociala kanalerna.

”Från och med idag, den 1 juni, lyfts Coronarestriktionerna och Sagabiografen kan åter välkomna fler besökare per salong. Det återstår en del förberedelser men jag kan idag glatt meddela att vi den 11 juni åter öppnar upp Sagabiografen och välkomnar er tillbaka till biomörkret och filmens magiska värld.”

”På grund av Corona blir det en premiärkväll utan röd matta och mingel men misströsta inte. Vi kör en trygg och Coronasäker premiär med bra priser i kiosken och utlottningar av fina priser bland biobesökarna.”

”Filmprogram kommer inom kort men redan nu kan jag avslöja att filmerna för premiären bland annat blir ”A Quiet Place – part II” och ”Sune – Uppdrag: Midsommar”. Nu ser vi fram emot en sommar och höst fylld med härliga filmupplevelser och en massa filmpremiärer.”

”Väl mött i biomörkret” avslutar Michael Blomqvist inlägget på biografens sociala kanal.

FOTO: PIERRE STJERNFELDT