Sanna Nielsen till Kalmarsalen: ”Vill sprida julglädje”

Sanna Nielsen till Kalmarsalen: ”Vill sprida julglädje”

2021-05-27 Av av Annicka Gunnarsson

KULTUR & NÖJE

Sanna Nielsen firar 25 år som artist i år. Det firar hon genom att åka på en stor rikstäckande turné med julkonserten ”Min Sanna jul”, där hon besöker hela 20 städer, från Ystad i söder till Luleå i norr. Ett av turnéstoppen är Kalmarsalen den 10 december.

Den 19 november inleder en av Sveriges absolut starkaste röster, Sanna Nielsen, en rikstäckande turné som bjuder på en musikalisk och innerlig julkonsertkväll med ambitionen av att skapa ett kärleksfullt och musikaliskt rum för alla.

Musikaliskt fyrverkeri av julmusik

”För mig blir det, med denna konsertturné, första gången på 6 år som jag möter publiken med min egna ”Sanna Jul”. Jag brukar säga att ingen älskar julen lika mycket som jag och den känslan och kärleken till Julen vill jag naturligtvis genomsyrar hela konserten”, säger Sanna Nielsen.

I konserten “Min Sanna jul” bjuder Sanna på ett musikaliskt fyrverkeri av julmusik, tillsammans med några av Sveriges absolut mest begåvade musiker. Julens låtar förpackas på ett nytt sätt, med musik och musikalitet i alla tempon. Musiken varvas minnen, värme och fina mellansnack.

Vill sprida julglädje

Sanna Nielsen är en av våra absolut mest folkkära artister. Genom karriären har vi lärt känna den fantastiska rösten, hittarna, allsångsledaren, musikalstjärnan, konsertartisten, popprinsessan och inte minst Tv-personligheten. Men det absolut mest självklara för Sanna är kanske ändå Julen. Och att göra julkonsert och sprida julglädje ute i landet.

”Som jag har längtat, jag är så oerhört tacksam och sugen på att möta en livepublik, denna Julkonsertturné kommer att bli Julafton varje dag för mig, jag längtar och hoppas att min publik i hela landet känner likadant”, säger Sanna.

FAKTA / MIN SANNA JUL

Kalmar, Kalmarsalen 10/12 kl 19.00

Biljetterna släpps den 27 maj kl 12.00.

Turnén ”Min Sanna jul” produceras av Krall Entertainment och 2Entertain.

Foto: Ricky Tillblad

Dela gärna artikeln: