Edit Content

Hem

Extra

Tjänster

Kundservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

ANNONS

Aktuellt

Sara skrapade fram en vinst på Triss åt sin faster: Nu väntar en storstadsresa för duon

ANNONS

SVERIGE

”Sara från Åland fick under lördagen gästa TV4 Nyhetsmorgon för att skrapa fram en storvinst på Triss åt sin faster från Hägersten. Vinsten på 100 000 kronor kommer gå till en storstadsresa för duon samt en köksrenovering”, skriver Svenska Spel i ett pressmeddelande.

Triss-vinnare
Sara. Foto: Svenska Spel

”Saras faster kommer, likt Sara, från Åland men bor sedan många år tillbaka i Hägersten. Hon hade en dålig dag och bestämde sig för att se om en Trisslott på Svenska Spel Turs hemsida kunde vända humöret. Det gjorde lotten med råge då hon skrapade fram tre tv-rutor och en garanterad storvinst.”

”Under lördagen hade Sara rest till Stockholm för att skrapa fram den stora vinsten i TV4 Nyhetsmorgon åt sin faster som höll sig i kulisserna. Lott nummer tolv visade vinsten på 100 000 kronor”, skriver Svenska Spel.

”Nu får vi se vart vi ska resa, men jag är säker på att vi kommer överens om något trevligt”

Sara

− Vad roligt det var! Det känns jättebra. Nu får vi se vart vi ska resa, men jag är säker på att vi kommer överens om något trevligt, säger Sara glatt.

”Nu kommer duon fira vinsten tillsammans innan de bestämmer vart de ska resa i höst, en lagom stor stad i Europa lockar mest. Resten av vinsten kommer gå till en köksrenovering”, skriver Svenska Spel.

”Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör Natalie Wallin hade glädjen att vara med dem under lördagen.”

− Vilken härlig start på helgen och den stundande sommaren att vinna en storvinst! Nu får de fira tillsammans och se fram emot den resa de ska göra i höst. Detta blir den fjärde storvinsten på Triss i tv till Hägersten i år, säger Natalie Wallin.

Se när Sara skrapar fram storvinsten här.

Det här är Triss:

  • Triss är landets mest sålda skraplotter och ett av Sveriges populäraste spel.
  • Man kan vinna mellan 30 kronor och 1 000 000 kronor direkt på skrapet.
  • Vid tre TV-symboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna mellan 100 000 kronor och 5 000 000 kronor.
  • Vid tre klöversymboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna från 10 000 kr i månaden i 10 år upp till 100 000 kr i månaden i 25 år.

Foto: Svenska Spel

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

Dela gärna artikeln med dina vänner

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS