Edit Content

Hem

Extra

Tjänster

Kundservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

ANNONS

Aktuellt

Skådespelare till Eagles 3 sökes i Oskarshamn

ANNONS

OSKARSHAMN/STOCKHOLM

Produktionsbolaget New Stories söker ett antal små roller till inspelningen av SVT-serien Eagles 3 i Oskarshamn och Stockholm.

Är du den produktionen söker?

Inspelningen av den tredje säsongen av SVT-serien Eagles kommer att starta under sensommaren/hösten 2020. Serien kommer att spelas in i Oskarshamn och Stockholm och ha premiär under 2021.

Vältränad man med amerikanskt modersmål

Nu söker produktionsbolaget New Stories efter skådespelare, amatörskådespelare, avancerade statister och röstskådespelare i olika åldrar och av alla etniciteter för småroller till filminspelningen.

Några av de roller som eftersöks i Oskarshamn med omnejd är exempelvis en vältränad man 20-30 år som kan prata amerikansk engelska på modersmålsnivå, en man 20-35 år som kan spela trummor och en man 20-40 år som gärna har bartenderkunskaper.

Man med hård look

Teamet söker även efter en man eller kvinna 35-55 år med ordentlig stil/”kommunjobbare”, en kvinna 17-20 år som är pratglad, oblyg, humor och pratat småländska samt en man 20-35 år med hård look . Sammanlagt är det tjugo roller som ska besättas och deadline för ansökan är 31 augusti enligt New Stories hemsida.

Succé på SVT Play

De första två säsongerna av Eagles har nått stor framgång då den toppat onlinelistorna för unga på SVT. Serien har under samtliga veckor då man släppt avsnitt legat på Top 5 listan på onlinetittning i Sverige (enligt MMS).

TEXT & FOTO

ANNICKA GUNNARSSON

annicka@oskarshamns-nytt.se

FOTO: NEW STORIES AB

FAKTA / EAGLES

Eagles är ett ungdomsdrama om vänskap, kärlek och hockey i den lilla staden Oskarshamn i Småland. Serien är skapad av Stefan H. Lindén och skriven av Carl-Petter Montell, Michaela Hamilton, Fanny Ekstrand och Anton Nyberg. Carl-Petter Montell står för regi och producerar gör Alexandra Thönnersten och Måns Strömberg.

Edvard Olsson spelar hockeytalangen Elias Kroon i SVT-serien Eagles.
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

Dela gärna artikeln med dina vänner

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS