Edit Content

Hem

Extra

Tjänster

Kundservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

ANNONS

Aktuellt

Småbarnsföräldrar i Småland vann på Triss i dag: ”Det kändes lite overkligt”

ANNONS

SMÅLAND

”Linn gav sin man Marcus en Triss i alla hjärtans dag present. Det var början på parets resa till en storvinst på Triss. Under fredagen gästade de TV4 Nyhetsmorgon där Marcus skrapade fram vinsten på 100 000 kronor”, skriver Svenska Spel i ett pressmeddelande.

Trissvinnare från Hestra
Linn och Marcus. Foto: Svenska Spel

”Linn gav hela familjen varsin Trisslott i present på alla hjärtans dag. Marcus lott visade en vinst på 60 kronor som han löste in mot två nya lotter. När paret från Hestra (som ligger i Gislaveds kommun, redaktionens anmärkning) skrapade de nya lotterna visade en av dem tre tv-rutor och en garanterad storvinst”, skriver Svenska Spel.

”Man tror ju aldrig att det ska hända en själv”

Linn

− Det kändes lite overkligt, man tror ju aldrig att det ska hända en själv. Det var väldigt roligt att få vara med om det, säger Linn glatt.

”Paret valde att ta med sina två små barn och Linns föräldrar från Hestra till Stockholm för att skrapa fram den stora vinsten i TV4 Nyhetsmorgon under fredagen. Lott nummer tre gav vinsten på 100 000 kronor”, skriver Svenska Spel.

”Känns jättebra!”

− Det känns verkligen jättebra! Det är 100 000 kronor mer än vi hade innan och det finns mycket vi kan göra för det, säger en glad Marcus efter framträdandet i tv.

”Nu ska vinsten firas med en dag på Skansen tillsammans med resten av familjen. Efter det ska de börja planera vad vinsten ska gå till, kanske någonting roligt i sommar”, skriver Svenska Spel.

− Tala om lyckad present som ledde till denna storvinst. Nu får de ha en härlig dag och göra någonting minnesvärt för vinsten. Extra roligt att få gratulera årets första vinnare på Triss i tv från Gislaved och de fjärde för i år från Jönköpings län, säger Natalie Wallin, vinnarkommunikatör på Svenska Spel Tur.

Lotten som gav de tre tv-rutorna var köpt hos Ica Kvantum i Gislaved.

Se när Marcus skrapar fram storvinsten här.

Det här är Triss:

  • Triss är landets mest sålda skraplotter och ett av Sveriges populäraste spel.
  • Man kan vinna mellan 30 kronor och 1 000 000 kronor direkt på skrapet.
  • Vid tre TV-symboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna mellan 100 000 kronor och 5 000 000 kronor.
  • Vid tre klöversymboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna från 10 000 kr i månaden i 10 år upp till 100 000 kr i månaden i 25 år.
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

Dela gärna artikeln med dina vänner

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS