Edit Content

Hem

Extra

Tjänster

Kundservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

ANNONS

Aktuellt

Specsavers utökar och öppnar ny butik

ANNONS

NÄRINGSLIV

Nu kommer Sveriges bästa arbetsplats till Västervik – Specsavers som öppnar butik på fredag fick häromveckan utmärkelsen i en stor medarbetarundersökning som görs årligen. ”Det är något att vara stolt över, och vi har märkt en stor efterfrågan på att öppna här så vi ser verkligen fram emot att komma till Västervik”, säger Patricia Stavervik, optiker och en av delägarna till den nya Specsaversbutiken.

Patricia Stavervik driver sedan 2008 Specsaversbutik i Oskarshamn tillsammans med Jenny Solberg som kom med som partner 2016. Båda två är såväl optiker som butiksägare. Nu kommer de, tillsammans med optikern Johanna Wigren att slå upp portarna till en helt ny Specsaversbutik i Västervik:

–Vi har fått förfrågningar från kunder som bor i Västervik under säkert tio års tid att vi borde öppna butik här. Och eftersom vi har haft väldigt roligt under våra år i Oskarshamn så kunde vi till slut inte motstå tanken på att öppna även i Västervik!

Fins utmärkelse

De öppnar bara en knapp vecka efter att Specsavers rankats som Sveriges bästa arbetsplats av organisationen Great Place to Work, som genom en medarbetarundersökning rankar de arbetsplatser i Sverige där medarbetarna har det bäst.

– Det är ju en utmärkelse att vara stolt över, och vi ska förstås jobba för att göra butiken här i Västervik lika bra. Vi har starka lokala band till Västervik, jag har själv varit mycket här på somrarna sedan jag var barn, och jag är uppvuxen i Figeholm.

Personalen är butikens styrka

Och nu kommer alltså Sveriges bästa arbetsplats även till Västervik, som öppnar på fredag 8 april, med optikkedjans nya butiksinredningskoncept, vilket innebär vita väggar, trägolv, ny belysning och ljusa färger. Fina nya lokaler i centrala Västervik, men Patricia menar att personalen är deras styrka:

– Vi har verkligen duktigt folk anställda, och det är väldigt viktigt att skapa en förtroendeingivande miljö för kunderna. Våra optiker har jobbat länge, de är erfarna och det skapar en viktig trygghet, för vi jobbar ju med hela ögat, inte bara med synmätning utan även med det bakre segmentet av ögat, hela ögonhälsan. Och det är verkligen roligt att jobba med, för det utvecklas hela tiden, och vi vill alltid ligga i framkant.

Vad är det som lockar kunder just till Specsavers tror du?

– Folk gillar oss, vi har ett väldigt bra koncept, bra priser, bra bågar och glas och ett professionellt bemötande. Våra kunder är ganska medvetna om vikten av att ta hand om sin ögonhälsa, och då har de kommit rätt.

Från vänster: Patricia Stavervik, Johanna Wigren och Jenny Solberg som nu öppnar nya Specsaversbutiken i Västervik.
Från vänster: Patricia Stavervik, Johanna Wigren och Jenny Solberg som nu öppnar nya Specsaversbutiken i Västervik. Foto: Specsavers
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

Dela gärna artikeln med dina vänner

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS