Spelare från Ankarsrum: ”Jag är 98 procent säker på att det inte är Habib”

Spelare från Ankarsrum: ”Jag är 98 procent säker på att det inte är Habib”

2020-09-14 0 av Peter A RosénOSKARSHAMN

En fotbollsspelare från Ankarsrum, som vill vara anonym i artikeln, hör av sig via telefon på måndagskvällen.

”Jag är 98 procent säker på att det inte är Habib på bilderna från matchen mellan BOIF och Krokstorp”, säger han.

Han berättar att han själv har blandat ihop bröderna Askar, Younes och Habib, vid ett tillfälle.

”De är lika. Men jag har mött Habib vid tre tillfällen och jag är, som sagt var, 98 procent säker på att det inte är han på bilderna från matchen mellan BOIF och Krokstorp. Och jag tror inte att en division 1-spelare skulle vilja förstöra sin karriär genom att spela en division 6-match.”

TEXT

PETER A ROSÉN

peter@oskarshamns-nytt.se

FOTO

PRIVAT