Sverigedemokraterna i Oskarshamn har värvat en lokalkändis

Sverigedemokraterna i Oskarshamn har värvat en lokalkändis

2021-12-03 Av av Oskarshamns-Nytt
Annons: Oskarshamns kommun

OSKARSHAMN

Under fredagen kallade Sverigedemokraterna i Oskarshamn till presskonferens på Hotel New Bed för att presentera en ny företrädare för partiet i kommunen.

 – Partiet växer ordentligt i Oskarshamn och där vi är glada för alla nya medlemmar som kommit under hösten. Vi är glada över att vi nu kan bredda vårt lag. Vi presenterar idag Marko Raiskio som ny företrädare för oss i kommunstyrelsegruppen. Med denna rekrytering breddar vi kompetensen med stor erfarenhet från näringslivet, säger Leif Axelsson, gruppledare för partiet.

”Jag är glad över det förtroende jag nu får”

MARKO RAISKIO

– Vi jobbar nu med att ta fram det lag som vi ska gå till val på. Där ambitionen för oss som det ledande och största oppositionspartiet är att få till ett maktskifte med ett nytt politiskt ledarskap för kommunen, säger Mattias Bäckström Johansson.

– Jag är glad över det förtroende jag nu får för att representera partiet i kommunstyrelsen. Mitt intresse för politik har alltid varit stort, men där jag tidigare inte haft tiden för det. De frågor som är viktigast för mig och som jag kommer att driva är frågor som rör trygghet, äldrepolitik och företagsfrågor, där företagsklimatet i kommunen fortfarande är alldeles för dåligt, säger Marko Raiskio som nu ska företräda Sverigedemokraterna i kommunstyrelsen och han kandiderar för partiet i valet nästa år.

Leif Axelsson, Mattias Bäckström Johansson och Marko Raiskio. Foto: Sverigedemokraterna
Dela gärna artikeln: