Edit Content

Hem

Extra

Tjänster

Kundservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

ANNONS

Aktuellt

Sverigedemokraternas replik på Centerns debattinlägg: ”Tråkigt”

ANNONS

DEBATTARTIKEL

Sverigedemokraterna har under mandatperioden varit ledande i att driva en politik som värnar utvecklingen i hela kommunen, inte bara centralorten, stärka tryggheten, höja kvalitén i den kommunala välfärden och förbättra vårt företagsklimat. Det är ett fokus som är angeläget om Oskarshamns kommun ska kunna stärka sin attraktivitet och vara en livskraftig kommun.

Det är därför tråkigt att just Centerpartiet uppenbart inte har kommunens och medborgarnas bästa för ögonen.

Då man nu tydligt deklarerar att man hellre avstår den politik man lovat väljarna i valet än att genomföra den tillsammans med eller med stöd av Sverigedemokraterna där man tycker lika.

Partiets besked innebär även i klartext att det inte heller kommer finnas några förutsättningar för ett borgerligt styre eller annat politiskt ledarskap.

Därmed befäster Centerpartiet även lokalt sin position som ett vänsterliberalt parti där man öppet vill samarbeta med Vänsterpartiet.

Är man nöjd med hur det ser ut i Oskarshamn och hur utvecklingen ser ut, då kan man rösta på Centerpartier eller något av de andra vänsterpartierna.

Vill man däremot ha ett annat styre i Oskarshamn och byta politiskt ledarskap efter mer än hundra år av sossestyre, då ska man rösta på Sverigedemokraterna – det ledande och största oppositionspartiet!

Mattias Bäckström Johansson (SD), riksdagsledamot

Leif Axelsson (SD), gruppledare SD Oskarshamn

Mattias Bäckström Johansson (SD). Foto: Peter A Rosén
Leif Axelsson (SD)
Leif Axelsson (SD). Foto: Peter A Rosén
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

Dela gärna artikeln med dina vänner

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS