Edit Content

Hem

Extra

Tjänster

Kundservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

ANNONS

Aktuellt

Torsten Carlsson om manifestationen på lördag: ”Viktigt att få visa solidaritet”

ANNONS

KRISTDALA/UKRAINA

För att visa solidaritet för invånarna i det krigsdrabbade Ukraina anordnar Kristdala Samhällsförening en manifestation på torget i Kristdala lördag den 5 mars. ”Det är viktigt att alla invånare får möjlighet att visa sitt stöd för Ukraina”, säger initiativtagaren Torsten Carlsson.

Torsten Carlsson, boende i Kristdala, är en av många som vill visa solidaritet för invånarna i det krigsdrabbade Ukraina. Han kontaktade Kristdala Samhällsförenings vice ordförande Mats Ström med en idé om en manifestation och några samtal senare så var det hela planerat och klart.

”Det är viktigt att alla invånare i bygden får möjlighet att visa solidaritet för invånarna i det krigsdrabbade Ukraina”, säger initiativtagaren Torsten Carlsson som kommer att hålla ett officiellt tal på Kristdala torg i samband med manifestationen.

Insamling till Röda Korset

Samhällsföreningen har startat upp en insamling till Röda Korset via Facebook och Röda Korsets lokala krets kommer att samla in pengar till förmån för Ukraina utanför Coop både fredag och lördag under manifestationen.

”Manifestationen börjar vid 14 och jag hoppas på stor uppslutning bland alla som vill visa sitt stöd. Det finns möjlighet att skänka pengar till Röda Korset och efter manifestationen finns det möjlighet för fika till självkostnadspris på Kristdala Livs för dem som vill samtala över en kopp kaffe”, avslutar Torsten Carlsson.

Foto: Peter A Rosén

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

Dela gärna artikeln med dina vänner

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS