”Tråkigt att du upplever skolmaten som du beskriver”

”Tråkigt att du upplever skolmaten som du beskriver”

2021-04-21 Av av Oskarshamns-Nytt

OSKARSHAMN

”Verkligen tråkigt att du upplever skolmaten som du beskriver.”

Det skriver bildningsnämndens vice ordförande Carina Lind (M) i ett svar till eleven på Vallhallaskolan som är missnöjd med skolmaten (läs artikeln om elevens kritik här).

Carina Lind berättar att hon har läst elevens e-postmeddelande tillsammans med kommunalrådet Ingela Ottosson (M) och Moderaternas ordförande i Oskarshamns kommun, Lucas Lodge.

”Vi håller med dig om att det är viktigt att det är bra mat som både ser, luktar och smakar gott. Måltiden ska som du säger kunna ge dig den energin som du behöver för att orka med din skoldag”

CARINA LIND (M), VICE ORDFÖRANDE I BILDNINGSNÄMNDEN I OSKARSHAMNS KOMMUN

”Vi håller med dig om att det är viktigt att det är bra mat som både ser, luktar och smakar gott. Måltiden ska som du säger kunna ge dig den energin som du behöver för att orka med din skoldag”, skriver Carina Lind i svaret till eleven.

Hon fortsätter:

”Vi vill att du ska ha en positiv upplevelse av din skolmåltid, som du känner lust inför, och som du känner dig mätt och energirik av.”

”Vi tycker att dina synpunkter är oerhört viktiga. För att kommunen ska bli bättre och kunna utvecklas behövs synpunkter. Så vi vill tacka dig för ditt mejl och ditt bidrag till att det alltid kan bli bättre. Vi kommer att ta upp frågan för samtal med ansvariga politiker.”

ARKIVFOTO

PRIVAT

Dela gärna artikeln:

Annons: Hela Sverige ska leva Oskarshamn