Tredje raka segern för IF Ariel

KRISTDALA/OSKARSHAMN

Ariel tog tredje segern i rad då man hemmaslog Gunnebo med 2-0 (2-0).

– Det var en stabil seger som kunde varit något mål större, säger Ariels tränare Daniel Larsson.

Det hände massor i början av matchen. Redan efter två minuter blev Gunnebos målvakt utvisad efter att ha tagit bollen med händerna utanför straffområdet.

På den efterföljande frisparken sköt Jakob Karlsson 1-0.

– Det var en minst sagt händelserik start på matchen för bara fem minuter efter 1-0 fick vi straff, säger Daniel Larsson.

Från straffpunkten gjorde Jakob Karlsson inget misstag när han satte sitt andra mål för dagen fram till 2-0, något som också skulle visa sig bli slutresultatet.

Kontrollerade matchen

Med en man mer och 2-0 i ryggen kontrollerade Ariel resten av matchen och Daniel Larsson kunde räkna in tre sköna poäng på kontot.

– Vi låser matchen effektivt, Gunnebo har nog inte ett enda skott på mål. Visst borde vi ha gjort något mål till, men det kan jag ta när vi spelar så stabilt.

Mittfältaren Joakim Berggren och notoriske målskytten Jakob Karlsson var topparna i ett Ariel där ingen föll ur ramen.

Ariels nästa uppgift är Rödsle BK på bortaplan kommande torsdag.