Trissvinnande spelgrupp i länet åker på resa för storvinsten i TV4

Trissvinnande spelgrupp i länet åker på resa för storvinsten i TV4

2021-09-04 Av av Annicka Gunnarsson

LÄNET

På fredagsmorgonen skrapade Marie från Gullringen utanför Vimmerby Triss i TV4 och vann 100 000 kr till en spelgrupp på elva personer. Marie är den sjätte Trissvinnaren från Kalmar län hittills under 2021 enligt ett pressmeddelande från Svenska Spel.

Marie från Vimmerby skrapade under fredagsmorgonen Triss i TV4. Vinsten på 100 000 kronor kommer att delas med en grupp på elva personer som spelar tillsammans.

”Vi kommer åka på en resa ihop”, säger den glada vinnaren.

Första storvinsten för spelvännerna

För sex år sedan åkte gruppen, som består av Maries och hennes enäggstvillings familjer, på sin första resa tillsammans. Då bestämde sällskapet sig för att börja spela. Tidigare har de vunnit en del mindre vinster. Men det var under fredagsmorgonen som familjerna, med Marie i framkant, kammade hem en storvinst på 100 000 kronor i direktsänd morgon-tv.

”Jag är jätteglad. Nu ska jag höra med resten för att bestämma vart resan kommer gå”, berättar Marie direkt efter skrapet.

”Jag skrek rakt ut”

Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör Natalie Wallin frågar Vimmerbybon om hur det gick till när hon skrapade fram den första lotten, som ledde till fredagens storvinst.

”Jag skrek rakt ut. Lotten köptes samtidigt som jag handlade inför veckan. När jag såg vinsten skickade jag ut till en gruppchatt med mina spelvänner som inte kunde tro att det var sant”, skrattar vinnaren.

Härligt att få dela glädjen

Vinnarkommunikatör Natalie Wallin gläds med familjerna.

”Marie är den sjätte Trissvinnaren från Kalmar för i år. Vad roligt att de är hela elva personer som får dela glädjen tillsammans”, avslutar Natalie.

Lotten som ledde till storvinsten var inhandlad på ICA Kvantum i Vimmerby.

Pressfoto: Svenska Spel

Dela gärna artikeln: