TV-programmet Lyxfällan söker personer som vill få ordning på sin ekonomi

TV-programmet Lyxfällan söker personer som vill få ordning på sin ekonomi

2021-10-21 Av av Annicka Gunnarsson

KULTUR & NÖJE

Lyxfällan har rullat på i TV3 under hela 30 säsonger. Nu söker tv-programmet deltagare som vill få ordning på sin ekonomi i den nya säsongen. Kanske behöver du eller någon du känner en hjälpande hand att styra upp ekonomin?

I tv-programmet Lyxfällan deltar människor som satt för mycket guldkant på tillvaron och spenderat pengar som de inte har. Man får möta familjer som brottas med övertrasserade kreditkort, onödiga materiella ting eller bara alltför lyxiga vanor.

”Nu är vi igång med en ny säsong och letar just nu efter personer som av diverse anledningar kan tänkas behöva hjälp! Kanske känner du själv att du behöver en hjälpande hand, eller kanske känner du någon som behöver hjälp med att styra upp sin ekonomi?, säger Cajsa Södblom som arbetar med casting till Lyxfällan.

Professionell rådgivning

Deltagarna i tv-programmet Lyxfällan får hjälp av två professionella rådgivare som med gedigna erfarenheter och utbildningar för denna typ av situationer kommer till undsättning. Rådgivarnas uppgift är att se över familjernas ekonomier, granska varenda räkning och utgift för att sedan dra åt svångremmen.

Förhoppningen är att goda råd ska leda till en lyckligare vardag utan ekonomiska orosmoln.

Ansök till Lyxfällan här!

Dela gärna artikeln: