Edit Content

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Tveksamt om OAIK-stjärnan Peiman Eliassi kan fortsätta en säsong till

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox

Varje fredag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

OSKARSHAMN

Oskarshamns AIK:s stjärnspelare Peiman Eliassi har ett år kvar på kontraktet.

Men det är inte säkert att han kan spela under ytterligare en säsong.

Peiman Eliassi.

”Får se. Jag stänger inga dörrar, men just nu är det osäkert”, säger han till Oskarshamns-Nytt på måndagen.

”Jag har kontrakt ett år till, men familjelivet kommer att spela en stor roll för mig, eftersom jag ska bli pappa i vinter”

PEIMAN ELIASSI

”Jag har kontrakt ett år till, men familjelivet kommer att spela en stor roll för mig, eftersom jag ska bli pappa i vinter. Tiden kommer nog att stå i vägen. Det ser mörkt ut för tillfället, men jag har inte bestämt något än”, säger Peiman Eliassi.

”Jag har varit i OAIK i sju säsonger och allt har varit bra, förutom mina skador. Sedan visste jag att det en dag kommer att dyka upp en grej som skulle försvåra min situation i föreningen. Då måste man se vad som passar en själv och vad som är bäst för familjen”, tillägger han.

TEXT & FOTO

PETER A ROSÉN

peter@oskarshamns-nytt.se

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

Dela gärna artikeln med dina vänner

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS