Unga dansare övar på dansshow som ska avsluta Halloweenparaden på Lilla Torget

Unga dansare övar på dansshow som ska avsluta Halloweenparaden på Lilla Torget

2021-10-28 Av av Annicka Gunnarsson
OSKARSHAMN

Nicole Sandovals dansgrupp övar för fullt inför inför vår kusliga Halloweendans som ska visas upp i slutet av Halloweenparaden under Citykvällen den 4 november som arrangeras på Lilla Torget av Attraktiva Oskarshamn AB i samarbete med Oskarshamns Kulturhus och Handel Oskarshamn.

Den 4 november är det Citykväll med Halloweenparad i Oskarshamn. Alla sugna uppmanas ta på sig sin bästa Halloween-outfit för att hänga med i paraden som startar vid Döderhultarns plats. Kulturbussen bjuder in till disco på Lilla Torget där avslutas Halloweenparaden med dansuppvisning.

Dansaren Nicole Sandoval, som driver Nicole Sandoval Dance, har anordnat och koreograferat dansshowen som ska visas upp i slutet av Halloweenparaden. Dansgruppen tränar för fullt inför showen i Vallhallaskolans Idrottshall och alla dansarna ser verkligen fram emot att visa upp den kusliga Halloweendansen.

Det är många steg att öva på i koreografin som Nicole Sandoval tagit fram till dansshowen som ska avsluta Halloweenparaden på Lilla Torget.
Nicole Sandovals dotter håller koll på att tjejerna dansar rätt.

Foto: Privat

Dela gärna artikeln: