Edit Content

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Västervik Speedway kör för seger på Sannahed

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox

Varje fredag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

VÄSTERVIK/OSKARSHAMN

Jason Doyle är tillbaka i Västervik Speedway i mötet borta mot Indianerna imorgon tisdag.

– Det är en svår bortamatch och en helt annan bana än i Hallstavik. Det viktiga är att ingen dippar utan är med från tejpen från början, säger Västerviks Morgan Andersson.

Tittar man på tabellen så är det en match som är upplagd att sluta 45-45. Båda lagen har en seger och tre förluster, precis samma siffror i ”målskillnaden”, 169-191 och två inkörda poäng.

Indianerna gjorde en mycket bra match senast då man spöade topplaget Lejonen hemma med fyra poäng. Jonas Jeppesen gjorde en kanontävling och körde fullt.

Svajade på vissa håll

Västervik fick stryk borta mot Rospiggarna med åtta poäng. Inom laget svajade det på vissa håll men duon Sam Masters och Mikkel B Jensen var riktigt på hugget. Även Linus Sundström gjorde en okej match. Med Jason Doyle tillbaka i laget så kan Västervik Speedway mycket väl ha marginalerna på sin sida ikväll och ta säsongens andra seger.

– Jag tror att det blir en riktigt jämn match. Både Mikkel Jensen och Sam Masters tog rejäla kliv framåt i Hallstavik. Det är en lång bana i Kumla och som jag tror passar Anton Karlsson. För Mads Hansen är det premiär i Kumla.

– Vi kör med exakt samma lag som när vi slog Vetlanda med hemma. Jason Doyle höjde då de andra förarna, hoppas han har samma inverkan på laget imorgon tisdag, säger Morgan Andersson.

Laguppställningar:

Indianerna: 1 Pontus Aspgren 2 Ludvig Lindgren 3 Max Fricke 4 Joel Andersson 5 Jonas Jeppesen 6 Jonatan Grahn      7 Gustav Grahn.

Västervik: 1 Linus Sundström 2 Mikkel B Jensen 3 Sam Masters 4 Mads Hansen 5 Jason Doyle 6 Anton Karlsson 7 John Lindman.

TEXT

CONNY BLOMANDER

conny@oskarshamns-nytt.se

FOTO (ÖVERSTA BILDEN PÅ JASON DOYLE): ANNA-KARIN NILSSON

Duon Mikkel B Jensen (bilden) och Sam Masters övertygade stort i Hallstavik senast och blir något att bita för Indianerna på Sannahed imorgon tisdag. FOTO: VÄSTERVIK SPEEDWAY
Sam Masters. FOTO: VÄSTERVIK SPEEDWAY

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

Dela gärna artikeln med dina vänner

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS