Edit Content

Hem

Extra

Tjänster

Kundservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

ANNONS

Aktuellt

KLART: Han förlänger kontraktet med IKO

ANNONS

OSKARSHAMN

IK Oskarshamns målvaktstränare Mikael Sandberg förlänger kontraktet med klubben till 2024.

Mikael Sandberg, målvaktstränare i IK Oskarshamn. Foto: Peter A Rosén

Det skriver IKO på sin hemsida på torsdagen.

– Jag trivs här och när diskussionen kom upp tyckte jag att en förlängning lät som en bra idé. Jag tycker att vi är ett bra ledargäng som har roligt på jobbet. Vi har väldigt tydliga roller och gör bra saker. Det smittar av sig på resten av gruppen. Rent hockeymässigt har jag fått göra det jag vill med målvakterna och fått ganska fria tyglar vilket jag uppskattar, säger han till klubben.

Det var inför den pågående säsongen som Mikael Sandberg skrev på ett kontrakt som löper fram till 2023.

– Mikael har gjort ett jättebra jobb tycker jag. Han bidrar med rutin och målvakterna älskar honom, vilket är jätteviktigt för utvecklingen. Jag ser fram emot att jobba med honom i två år till, säger IKO:s sportchef Thomas Fröberg.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

Dela gärna artikeln med dina vänner

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS