Vanliga frågor

Vanliga frågorHär hittar du hjälp och tips som förbättrar din nyhetsbevakning. Oskarshamns-Nytt ger dig ett uppdaterat nyhetsflöde med dagens viktigaste händelser utan krångliga betalväggar.

Kan jag få push-notiser när ni publicerar nyheter?

Ja, i samband med att en artikel publiceras skickas alltid en push-notis ut. Du måste godkänna notiserna först och du kan när som helst avaktivera dem. Push-notiser fungerar med följande webbläsare: Chrome, Firefox, Edge, Opera och Safari. Klicka på den röda ikonen med klockan som du hittar i vänstra hörnet på sidan. Välj ”Aktivera”.

Hur gör jag för att avaktivera push-notiser?

För att avaktivera notiserna så klickar du på den röda ikonen med klockan som du hittar i vänstra hörnet på webbtidningen. Välj: ”Avaktivera”. Obs! Den röda klockan kan ligga bakom annonsen.

Jag hittar inte menyn på mobilsajten?

På mobilsajten så placerar sig sajtens två menyer i så kallade hamburgarmenyer. Menyn där du hittar denna sida med våra vanliga frågor och svar, innehåll, nyhetsarkiv mm. ligger i fältet ovanför ON-loggan. Under ON-loggan hittar du huvudmenyn med alla våra avdelningar såsom Nyheter, Blåljus, Sport, Debatt, Bonus etc. För att ta dig tillbaka till startsidan så kan du alltid klicka på ON-loggan.

Hamburger menu

Har ni en app man kan ladda ner?

Ja, vi har appar för både Android och iPhone. Klicka här för att läsa mer!

Hur gör jag för att prenumerera på nyhetsbrevet?

Anmäl din e-postadress för att prenumera på vårt nyhetsbrev. Klicka här för att läsa mer!

Behöver jag en inloggning?

Nej, du behöver ingen inloggning för att läsa Oskarshamns-Nytt. Inloggning behövs endast om du vill kommentera på våra artiklar. Registreringen kräver namn, e-postadress och lösenord. För att ta bort denna inloggning så behöver du kontakta oss: info@oskarshamns-nytt.se

Hur loggar jag in?

Längst ner i artikeln finns möjlighet att skriva en kommentar på artikeln. Logga in med din e-postadress och lösenord. Du kan även välja att logga in med ditt Facebook-konto.

Jag har glömt mitt lösenord?

Klicka på logga in och därefter ”Jag har glömt mitt lösenord”. Fyll i ditt e-postadress för att få ett mejl med instruktioner om hur du skapar ett nytt lösenord.

Är Oskarshamns-Nytt helt gratis?

Ja, vi har ingen betalvägg utan alla nyheter som publiceras är gratis att läsa.

Jag vill gärna stötta tidningen med ett ekonomiskt bidrag. Hur gör jag?

Vi tar tacksamt emot ekonomiska bidrag via Swish, bankgiro eller PayPal. Klicka här för att läsa mer!

Annonsera digitalt lokalt