Edit Content

Hem

Extra

Tjänster

Kundservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

ANNONS

Vanliga frågor

Medelålders par med mobiltelefoner mot gul bakgrund

Oskarshamns-Nytt ger dig ett uppdaterat nyhetsflöde med dagens viktigaste händelser utan krångliga betalväggar. Här hittar du svar på våra läsares vanligaste frågor vilket förbättrar din nyhetsbevakning.

Allmänna frågor

Är ON helt gratis?

Ja. Vi har ingen betalvägg utan alla artiklar som publiceras är gratis att läsa.

Varifrån får ni era intäkter?

ON finansieras av helt och hållet av annonser från Googles annonsnätverk. Eftersom webbtidningen är gratis för dig som läsare så är det således viktigt att din webbläsare inte blockerar våra annonser. Vi får även intäkter från lokala annonser och sponsrade artiklar. Våra läsare har även möjlighet att skänka en gåva om man önskar.

Är ON en Facebook-tidning?

Nej. ON är en webbtidning som du kan nå via vår webbadress oskarshamns-nytt.se eller via våra appar. På våra Facebook-sidor Oskarshamns-Nytt, Mönsterås-Nytt och Högsby-Nytt publicerar vi ett urval av våra publicerade artiklar. Du kan således följa någon av våra Facebook-sidor för aktuella artiklar men på vår webbtidning så finns så mycket mer att läsa.

Jag hittar inte menyn?

Oskarshamns-Nytt har en huvudmeny i sidhuvudet. Det är ikonen med tre parallella streck och texten MENY. I menyn hittar du nyheter, innehåll, tjänster etc. Menyn stänger du antingen genom att klicka på en länk eller på krysset längst upp till höger. På dator kan du även klicka på det mörka fältet vänster om menyn. För att ta dig tillbaka till startsidan så kan du alltid klicka på loggan eller HEM i sidhuvudet.

Var hittar jag de senaste nyheterna?

Nyhetsdygnet hittar du alltid de 30 senaste publicerade artiklarna i tidsordning.

Var hittar jag aktuella ämnen?

På sidan A-Ö hittar du länkar till innehåll och aktuella ämnen sorterade från A till Ö.

Kan jag söka efter artiklar?

Ja. Du kan använda vår sökfunktionen för att söka efter det ämne du önskar läsa mer om. Klicka på förstoringsglaset i sidhuvudet och skriv det du önskar söka efter.

Push-notiser/aviseringar

Kan jag få push-notiser när ni publicerar nyheter?

Ja. Vi skickar ut push-notiser till din mobil, dator eller surfplatta för utvalda artiklar, ca 10-15 per dag. Du måste godkänna notiserna först och du kan när som helst avaktivera dem. Push-notiser fungerar med följande webbläsare: Chrome, Firefox, Edge, Opera och Safari. Klicka på den röda ikonen med klockan som du hittar i vänstra hörnet på sidan. Välj ”Aktivera”.

Hur gör jag för att avaktivera push-notiser?

För att avaktivera push-notiserna så klickar du på den röda ikonen med klockan som du hittar i vänstra hörnet på webbtidningen. Välj: ”Avaktivera”. Obs! Den röda klockan kan ligga bakom annonsen.

Annonser

Erbjuder ni lokala annonser?

Ja. Vi erbjuder en effektiv marknadsföring på vår digitala plattform. Vi kan hjälpa dig att nå ut till våra läsare med din kampanj, erbjudande, aktivitet, evenemang eller varumärke.

Vad kostar era lokala annonser?

Våra annonser kostar från 990 kr/vecka exkl. moms. Priset beror på vilken exponering som annonsen får och ju bättre placering på webbtidningen desto högre pris. I priset ingår alltid annonsproduktion och korrektur samt länk till din egen hemsida, landningssida eller kampanjsida.

Jag vill boka en lokal annons, hur gör jag?

Format, priser, aktuell läsarstatisik och information om våra målgrupper hittar du vår Ocast-sida. Du kan skapa en offertförfrågan där du anger dina önskemål, budget och kontaktuppgifter så återkommer vi till dig så snart som möjligt. Du kan även kontakta oss via e-post för att boka din annons.

Kan jag boka ett redaktionellt reportage?

Ja. Vi erbjuder redaktionella reportage och sponsrade artiklar. En av fördelarna är att du själv styr över innehållet och vi delar artikeln i våra sociala kanaler med tusentals följare. Du kan boka antingen en egen reporter eller använda eget material.

Jag vill gärna stötta tidningen med ett ekonomiskt bidrag. Hur gör jag?

Vi tar tacksamt emot ekonomiska bidrag i form av gåvor via Swish, bankgiro eller PayPal.

App

Har ni en app jag kan ladda ner?

Ja. Vi har appar för både Android och iPhone. De fungerar på både mobil och surfplatta. Om du inte vill installera appen så kan du enkelt lägga till ON på startskärmen för att ha webbtidningen tillgänglig.

Har appen några extra funktioner?

Nej. Vi har valt att bygga en så kallad webbapp så innehållet i appen är samma som i webbläsaren.

Nyhetsbrev

Hur gör jag för att prenumerera på nyhetsbrevet?

Du anmäler ditt namn och e-postadress på sidan nyhetsbrev för att påbörja din prenumeration. Du behöver bekräfta din prenumeration. Observera att mejlen kan hamna i skräpkorgen så kolla där om du inte får ett mejl i din inkorg direkt. I samband med att du anmäler din e-postadress så skickas några automatiska mejl ut.

När kommer nyhetsbrevet?

Vi skickar vanligtvis ut det på fredagarna men om det är något extra så kan det komma när som helst.

Vad kostar det att få ert nyhetsbrev?

Nyhetsbrevet är gratis.

Jag har bytt mejladress. Hur för jag för att ändra min e-postadress?

Längst ner i våra nyhetsbrevsutskick hittar du en länk till sidan Hantera min prenumeration. Klicka på länken och därefter kan du ändra din e-postadress samt för- och efternamn.

Jag vill inte ha nyhetsbrevet längre, hur gör jag då?

Längst ner i våra nyhetsbrevsutskick hittar du en länk för att avregistrera din e-postadress.

Inloggning

Obs! För tillfället så är kommentarsfunktionen ur funktion.

Behöver jag en inloggning?

Nej. Du behöver ingen inloggning för att läsa ON. Inloggning behövs endast om du vill kommentera på våra artiklar. Registreringen kräver namn, e-postadress och lösenord.

Hur loggar jag in för att kommentera en artikel?

Längst ner i artikeln finns möjlighet att skriva en kommentar på artikeln. Logga in med antingen ditt Google-konto eller med ditt Facebook-konto.

Jag har glömt mitt lösenord?

Klicka på logga in och därefter ”Jag har glömt mitt lösenord”. Fyll i ditt e-postadress för att få ett mejl med instruktioner om hur du skapar ett nytt lösenord.

Jag vill ta bort min inloggning, hur gör jag?

För att ta bort denna inloggning så behöver du kontakta oss: info@oskarshamns-nytt.se

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS