Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Vanliga frågor

Två kvinnor som scrollar på varsin mobiltelefon

ON ger dig ett uppdaterat nyhetsflöde med dagens viktigaste händelser utan krångliga betalväggar varje dag, året runt.

Förbättra din nyhetsbevakning från ON genom att läsa svaren på våra vanligaste frågor:

Allmänna frågor

Vem står bakom ON?

Det är Oskarshamns-Nytt ekonomisk förening som står bakom ON. Läs mer om oss.

Vilken politisk färg har ON?

ON är politiskt och religiöst oberoende.

Är ON helt gratis?

Ja, vi har inga betalväggar så alla artiklar som publiceras är gratis att läsa.

Behöver jag en inloggning?

Nej, du behöver ingen inloggning för att läsa ON.

Varifrån får ni era intäkter?

ON finansieras av helt och hållet av annonser från Googles annonsnätverk, lokala annonser och sponsrade artiklar. Eftersom webbtidningen är gratis för dig som läsare så är det således viktigt att din webbläsare inte blockerar våra annonser. Våra läsare har även möjlighet att skänka en gåva om man önskar.

Vad har ni för integritets- och cookiepolicy?

Läs vår integritets- och cookiepolicy.

Är ON en Facebook-tidning?

Nej, ON är en webbtidning som du kan nå via vår webbadress oskarshamns-nytt.se eller via våra appar. På våra Facebook-sidor Oskarshamns-Nytt, Mönsterås-Nytt och Högsby-Nytt lägger vi ut ett urval av våra publicerade artiklar. Du kan således följa någon av våra Facebook-sidor för att få tips om aktuella artiklar och för att kommentera dem men på vår webbtidning finns mycket mer att läsa.

Jag hittar inte menyn?

Oskarshamns-Nytt har en huvudmeny i sidhuvudet. Det är ikonen med tre parallella streck och texten MENY. I menyn hittar du nyheter, innehåll, tjänster etc. Menyn stänger du antingen genom att klicka på en länk eller på krysset längst upp till höger. På dator kan du även klicka på det mörka fältet vänster om menyn. För att ta dig tillbaka till startsidan så kan du alltid klicka på loggan eller HEM i sidhuvudet.

Var hittar jag de senaste nyheterna?

Nyhetsdygnet hittar du alltid de 30 senaste publicerade artiklarna i fallande tidsordning.

Var hittar jag aktuella ämnen?

På sidan A-Ö hittar du länkar till innehåll och aktuella ämnen sorterade från A till Ö.

Kan jag söka efter artiklar?

Ja, du kan använda vår sökfunktion för att söka efter det ämne du önskar läsa mer om. Klicka på förstoringsglaset i sidhuvudet och skriv det du önskar söka efter.

Push-notiser/aviseringar

Vad är en push-notis?

En push-notis är ett litet meddelande som aviserar att vi har publicerat en ny artikel. Du kan aktivera dessa på mobilen, datorn eller surfplattan. En push-notis kompletteras vanligen med ett pling på din enhet. Själva plinget kan du ta bort i enhetens inställningar för aviseringar om du vill ha meddelandet men inte plinget.

Kan jag få push-notiser när ni publicerar nyheter?

Ja, vi skickar ut push-notiser till din mobil, dator eller surfplatta för utvalda artiklar, ca 10-15 per dag. Du måste godkänna notiserna först och du kan när som helst avaktivera dem. Push-notiser fungerar med följande webbläsare: Chrome, Firefox, Edge, Opera och Safari. Klicka på den röda ikonen med klockan som du hittar i vänstra hörnet på sidan. Välj ”Aktivera”.

Hur gör jag för att avaktivera push-notiser?

För att avaktivera push-notiserna så klickar du på den röda ikonen med klockan som du hittar i vänstra hörnet på webbtidningen. Välj: ”Avaktivera”. Obs! Ikonen med den röda klockan kan ligga bakom annonsen.

Annonser

Erbjuder ni lokala annonser?

Ja, vi erbjuder en effektiv marknadsföring på vår digitala plattform. Vi kan hjälpa dig att nå ut till våra läsare med din kampanj, erbjudande, aktivitet, evenemang eller varumärke. Besök vår Ocast-sida för mer information.

Vad kostar era lokala annonser?

Våra annonser kostar från 1 000 kr/vecka exkl. moms. Priset beror på vilken exponering som annonsen får och ju bättre placering på webbtidningen desto högre pris. I priset ingår alltid annonsproduktion och korrektur samt länk till din egen hemsida, landningssida eller kampanjsida. Besök vår Ocast-sida för mer information om priser.

Jag vill boka en lokal annons, hur gör jag?

Format, priser, aktuell läsarstatisik och information om våra målgrupper hittar du vår Ocast-sida. Du kan skapa en offertförfrågan där du anger dina önskemål, budget och kontaktuppgifter så återkommer vi till dig så snart som möjligt. Du kan även kontakta oss via e-post för att boka din annons.

Kan jag boka ett redaktionellt reportage?

Ja, vi erbjuder redaktionella reportage och sponsrade artiklar. En av fördelarna är att du själv styr över innehållet och vi delar artikeln i våra sociala kanaler med tusentals följare. Du kan boka antingen en egen reporter eller använda eget material.

Jag vill gärna stötta tidningen med ett ekonomiskt bidrag. Hur gör jag?

Vi tar tacksamt emot ekonomiska bidrag i form av gåvor via Swish, bankgiro eller PayPal.

App

Har ni en app jag kan ladda ner?

Ja, vi har appar för både Android och iPhone. De fungerar på både mobil och surfplatta. Om du inte vill installera appen så kan du enkelt lägga till ON på startskärmen för att ha webbtidningen tillgänglig.

Har appen några extra funktioner?

Nej, vi har valt att bygga en så kallad webbapp så innehållet i appen är samma som i webbläsaren.

Nyhetsbrev

Hur gör jag för att prenumerera på nyhetsbrevet?

Du anmäler ditt namn och e-postadress på sidan nyhetsbrev för att påbörja din prenumeration. Du behöver bekräfta din prenumeration. Observera att mejlen kan hamna i skräpkorgen så kolla där om du inte får ett mejl i din inkorg direkt. I samband med att du anmäler din e-postadress så skickas några automatiska mejl ut.

När kommer nyhetsbrevet?

Vi skickar vanligtvis ut det på lördagar klockan 8 men om det är något extra vi vill informera om så kan det komma när som helst.

Vad kostar det att få ert nyhetsbrev?

Nyhetsbrevet är gratis.

Jag har bytt mejladress. Hur för jag för att ändra min e-postadress?

Längst ner i våra nyhetsbrevsutskick hittar du en länk till sidan Hantera min prenumeration. Klicka på länken och därefter kan du ändra din e-postadress samt för- och efternamn.

Jag vill inte ha nyhetsbrevet längre, hur gör jag då?

Längst ner i våra nyhetsbrevsutskick hittar du en länk för att avregistrera din e-postadress.

Obs! Vi har valt att ta bort kommentarsfunktionen under respektive artikel. Du kan kommentera utvalda artiklar i våra sociala kanaler istället.

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS