Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Tipsa oss!

Händer som använder en mobiltelefon

Tipsa oss om nyheter!

Har du nyhetstips, bilder och filmer, eller kanske har en idé till ett intressant reportage? Skicka gärna ditt tips till oss. Din rätt att vara anonym är skyddad i lag. Läs mer om källskydd.

Skicka nyhetstips

E-post för nyhetstips: tipsa@oskarshamns-nytt.se

Skicka bilder

Om du bifogar bilder till ditt nyhetstips, pressmeddelande etc. vänligen välj bilder med bra upplösning, dock max 1 MB och i liggande format, se nedan. Storleken bör vara 1500x1000px om du väljer att beskära bilderna själv annars så förbehåller vi oss rätten att beskära bilden. Glöm inte ange fotografens namn eller om du önskar att det ska stå t.ex. Privat eller liknande.

E-post för bilder: tipsa@oskarshamns-nytt.se

Skicka filmklipp

Om filmklippen är små så kan du mejla direkt till tipsa@oskarshamns-nytt.se och om det är större filer så kan du använda Sprend för att skicka stora filer. Obs! Skicka även ett mejl till oss med information om filmklippet.

Skicka pressmeddelande

Om du har något intressant som du vill dela med dig till våra läsare är du välkommen att skicka ett eget pressmeddelande. Glöm inte att skicka med dina kontaktuppgifter ifall vi behöver kontakta dig för kompletterande information eller citat.

E-post: redaktionen@oskarshamns-nytt.se

Tänk gärna på att försöka få med följande information:

  • Vad?
  • När?
  • Var?
  • Hur?
  • Vem/vilka?
  • Varför?

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS