Search
Close this search box.
Edit Content
Search

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

3 000 åskådare kan se Dackarnas match på plats på torsdag

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

LOKAL ANNONS

MÅLILLA/OSKARSHAMN

3 000.

Så många åskådare kan Målillas speedwaystolthet Dackarna ta in på läktarna på Skrotfrag Arena på torsdag, den 1 juli, då Motalagänget Piraterna kommer på besök i elitserien (som numera går under namnet Bauhausligan).

Det är anvisade sittplatser som gäller – allt enligt de senaste restriktionerna från myndighetshåll.

På tisdagen fick Dackarna alla tillstånd som krävs.

“Mycket viktigt”

”Det var flera efterlängtade besked som kom från regeringen och Folkhälsomyndigheten på måndagen. Bland annat höjs publiktaket till 3 000 åskådare på utomhusarenor, där sittplatser kan anvisas. Att tänka på restriktioner i övrigt och fortsätta att hålla avstånd mellan sällskap är fortsatt mycket viktigt och vi vill be vår publik att ha förståelse för detta”, skriver Dackarna i ett pressmeddelande.

”Vi har nu fått klartecken från polismyndigheten att släppa in 3 000 åskådare på Skrotfrag Arena från och med matchen mot Piraterna den 1/7. Det innebär också flera förändringar jämfört med de två första hemmamatcherna, där vi har kunnat ta in 500 åskådare. Vi rekommenderar fortsatt att köpa dina biljetter till matcherna på tickster.com. En stor skillnad nu är dock att det blir möjligt att betala sin biljett på plats på Skrotfrag Arena och sedan gå in och se matchen. Tänk dock på att det är max 3 000 åskådare som får komma in på arenan”, skriver klubben.

Fri entré

”Vi kan i och med detta glädjande nog också gå tillbaka till att erbjuda barn och ungdomar födda 2003 och senare fri entré till våra matcher i Bauhausligan. Jämfört med de två tidigare hemmamatcherna så kommer vi att hålla kioskerna öppna från och med matchen mot Piraterna. Vi öppnar nu också upp hela arenan för publik, men det är alltså anvisade sittplatser som gäller. Det går bra att sitta även i grässlänten, men då ska egen stol tas med till arenan.”

Arkivfoto: Peter A Rosén

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS