Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

KLART: Han är huvudartist på Tolvskillingsmarken i Oskarshamn

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

OSKARSHAMN

”Vi kan i dag presentera årets huvudartist till Tolvskillingsmarken 2022 – Melloaktuella Robin Bengtsson!”, skriver Attraktiva Oskarshamn i ett pressmeddelande på fredagen.

”Klockan 16:00 den 28 maj välkomnar vi honom upp på stora scenen på Lilla torget.”

Pressbild på artisten Robin Bengtsson
Pressbild, Robin Bengtsson.

Om artisten:

”Robin Bengtsson tävlade i den första deltävlingen i Melodifestivalen 2022 med bidraget ”Innocent Love” och gick direkt till finalen på Friends Arena. Robin Bengtsson slog igenom på riktigt i Melodifestivalen 2016 med låten ”Constellation Prize”. Men artistkarriären började redan 2008 i TV4:s Idol där han som 18-åring slutade på en tredje plats. Sedan dess har Robin skrivit hundratals låtar och turnerat Sverige runt. Våren 2017 var han tillbaka i Melodifestivalen, och i finalen i Friends Arena stod han som vinnare med låten ”I Can’t Go On”. Vinsten följdes upp av en hedervärd femteplats i Eurovision Song Contest. Våren 2019 släpptes ”Mama´s song” och Robin deltog i TV4:s Let’s dance”, skriver Attraktiva Oskarshamn.

”Robin Bengtsson är en väldigt aktuell artist som de flesta av oss känner igen”

NICOLE SANDOVAL, PROJEKTLEDARE FÖR TOLVSKILLINGSMARKEN 2022

– Robin Bengtsson är en väldigt aktuell artist som de flesta av oss känner igen. Det ska bli otroligt kul att låta honom ta över stora scenen på Tolvskillingsmarken under lördagen. Jag tror för fullt på en fartfylld och festlig show som kommer passa alla målgrupper, säger Nicole Sandoval, projektledare för Tolvskillingsmarken 2022.

Tre dagar

”I år kommer firandet att pågå i tre dagar, fredag 27 maj, lördag 28 maj och söndag 29 maj, men själva marknaden är på lördagen den 28 maj. I 50 år har regionen samlats en härlig majdag för att ha fest i vår stadskärna. Det är knallar, musikuppträdanden, extraöppet i butikerna och fullt på restaurangerna. Tack vare stort engagemang från alla handlare så har vi skapat en härlig dag i stadskärnan i Oskarshamn. Det har också gjort att Tolvskillingen är ett av det största och mest besökta handelsevenemanget i regionen, med tusentals besökare från länets alla hörn”, skriver Attraktiva Oskarshamn.

Tolvskillingsmarknaden arrangeras av föreningen Handel Oskarshamn.

Foto: Freepik (översta bilden)

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS